Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Mamajoo, yeni yatırımlarla büyüme hedefini yukarı taşıyor

Mamajoo; yeni ürün grupları, Ar-Ge çalışmaları ve istihdam artışı ile birlikte 2024 yılında yüzde 100 büyümeyi planlıyor.

 

Mamajoo, yeni yatırımlarla büyüme hedefini yukarı taşıyor

 

Yeni yılda yüzde 100 büyüme planlıyor

 

Türkiye’nin ilk ve tek premium bebek bakım ve beslenme markası Mamajoo, yeni ürünleri ve yatırımları ile büyümesini sürdürüyor. 2023 yılını adet bazında yüzde 56, ciro bazında ise yüzde 100’e yakın bir büyüme ile kapatan Mamajoo, büyüme hedefleri doğrultusunda önümüzdeki 10 yıl boyunca fabrikasına 10 milyon dolar yatırım yapmayı hedefliyor.

 

Bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için geniş bir ürün yelpazesi bulunan Mamajoo, yurt içi ve yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. 2023 yılını hem adet hem de ciroda başarılı bir büyüme ile kapatan Mamajoo; yeni ürün grupları, Ar-Ge çalışmaları ve istihdam artışı ile birlikte 2024 yılında yüzde 100 büyümeyi planlıyor. Ayrıca, mevcutta Çin, Hong Kong, Fas, Almanya, İtalya başta olmak üzere 15 ülkeye ihracat gerçekleştiren marka, küresel bir marka olma misyonu ile fabrikasına 10 yılda 10 milyon dolar yatırım gerçekleştirecek.

 

“Bu motivasyonla önümüzdeki dönemde başarımızı ileriye taşımak için çalışacağız”

 

2023 yılsonu verilerini değerlendiren Türkiye’nin kadın girişimcisi ödülünün sahibi ve Mamajoo Kurucu Ortağı Ayla Müstecaplıoğlu;

Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren bir marka olarak, 2023 yılında elde ettiğimiz ciro ve adet büyümesinden çok mutluyuz. Bu büyümenin yanı sıra, bebeklerin sağlıklı bir büyüme süreci geçirmeleri ve annelerin hayatını kolaylaştırmak için geliştirdiğimiz ürünlerimizle Türkiye ve dünya genelinde güvenilir bir marka olmayı başarmak bizim için çok gurur verici. Bu motivasyonla, önümüzdeki dönemde de bu başarıyı daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 10 yıl boyunca fabrikamıza yapacağımız 10 milyon dolarlık yatırım ile üretim kapasitemizi artırarak, kalitemizi daha da yükselteceğiz. Yenilikçi ürünlerimiz ve devam eden Ar-Ge çalışmalarımızla, bebeklerimizin sağlıklı gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tüm bu çalışmalarımızla Mamajoo olarak, gelecekte de ailelerin güvenilir tercihi olmaya devam ederek, bebeklerimizin sağlıklı ve mutlu bir geleceğe adım atmalarına katkı sağlamayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.