Sosyal Medya

Genel

MARS ile İSPARK Otoparkları Ücretsiz

MARS, İSPARK ile iş birliği kapsamında Prime, Platinum ve Titanium Metal olmak üzere tüm üyelerine ücretsiz İSPARK kullanımı sunuyor.

MARS ile İSPARK Otoparkları Ücretsiz

Kullanıcılarına tek uygulama ve kartla bankalardaki tüm işlemlerini yönetebilme imkânı ve premium bir finans deneyimi sunan MARS, İSPARK ile iş birliği kapsamında Prime, Platinum ve Titanium Metal olmak üzere tüm üyelerine ücretsiz İSPARK kullanımı sunuyor.

Geleceğin bankacılık deneyimini bugünden yaşatmak için yakın zamanda yolculuğuna başlayan ve Türkiye’de neobank dönemini başlatan MARS, MARS Prime üyelerine ayda bir, MARS Platinum üyelerine ayda iki, MARS Titanium Metal üyelerine ayda dört adet ücretsiz İSPARK otopark hizmeti hediye ediyor.

Ulaşım Kolonisi’yle ayrıcalıklısın

MARS’ın, ayak basılmadık yer bırakmamak üzere MARSlılar için özel tasarladığı Ulaşım Kolonisi kapsamında sunulan İSPARK kodu, üyelere yol üstü İSPARK otoparklarında 2 saat, açık-katlı-bariyerli İSPARK otoparklarında ise 4 saat ücretsiz park imkânı sunuyor. Ulaşım Kolonisi’nde ayrıca, Alfred ile yüzde 20’ye varan özel şoför hizmeti, Galataport İstanbul deniz dolmuşlarında yüzde 50, elektrikli şarj istasyonları yüzde 5 indirim ve Scooter kullanımında yüzde 5 MARS Miles kazanma gibi avantajlar yer alıyor.

“MARSlılar her zaman ve her yerde avantajlı”

En üst segment olarak 16 gram saf metalden üretilen MARS Titanium Metal Kart üyelerine ayda dört kullanım hakkı tanındığını belirten MARS Kurucu Ortağı Burcu Bekdaş, “MARS ayrıcalıklarını tüm kart segmentlerimize açarak herkesin MARS’ı deneyimlemesini istedik. Genelde Titanium Metal üyeleri olan, toplantılara ya da işe araçla giden çalışanlar için park yeri sorunu açısından hayatı kolaylaştırmak istedik. Aynı şekilde Platinum ve Prime üyelerimiz de sosyal ve kültürel aktiviteleri sırasında, park yeri ihtiyaçlarında hemen bu avantajdan faydalanabilirler. Kısacası MARS üyelerimiz, nereye giderlerse gitsinler hep öncelikli hissediyorlar; çünkü MARS ile mutlaka bir avantaja sahip oluyorlar” ifadelerini kullandı.

Dokuz kolonide sınır tanımayan fırsatlar

MARS deneyiminin içerisinde ulaşım, lezzet, moda, kahve, teknoloji, seyahat, gurme, abonelik ve keyif olarak dokuz farklı koloni ve kategorize edilmiş kampanyalar yer alıyor. MARS’ta bulunan bu farklı kategoriler, ayrıcalıklı avantajlarla kullanıcılara her zaman kazandırıyor. MARSlılar yüzlerce markada indirimleri ve MARS Miles avantajları ile üyelik ücretlerinden çok daha fazlasına sahip oluyor.

Titanium Metal, Platinum veya Prime kartlardan birini seç, ayrıcalıklı yaşamın kapıları açılsın
16 gram saf metalden üretilen, Mastercard gümüş logolu MARS Titanium Metal Karta kullanıcılar herhangi bir ön koşul olmadan sahip olabiliyor.

En üst segment üyelik olan Titanium Metal kartın sunduğu imkanlar arasında ücretsiz fast track ve Lounge, Alfred ile yüzde 20’ye varan özel şoför hizmeti, İSPARK’ta ayda dört kere ücretsiz park, Galataport İstanbul deniz dolmuşlarda yüzde 50 indirim yer alıyor. Mastercard gümüş logolu MARS Titanium Metal Kart ayrıca yurt dışında Hilton, Mandarin, Hyatt gibi markalarda avantajlar sunuyor. Kullanıcılar, Burberry, Harvey Nichols, Michael Kors, Beymen, Polo Ralph Lauren gibi ünlü markalarda indirim fırsatına sahip oluyor.  Kullanıcılar ayrıca, her ay değişen şehirdeki gurme restoranlarda ve tüm kolonilerdeki harcamalarında yüzde 20 indirim ve yüzde 5 MARS Miles kazanıyor. Hepsiburada Premium, Amazon Prime ile beraber Netflix, Exxen, Gain, S sports, Spotify veya YouTube Premium üyeliklerinden de birine, toplam üç adet üyeliğe ücretsiz sahip oluyor.  Üstelik tamamen kendi zevklerine göre seçip, özelleştirebildikleri bir finans deneyimine adım atıyorlar.

MARS Platinum kart sahipleri ise MARS kolonileri arasından istedikleri dördüne ücretsiz sahip olabiliyor ve iki adet ek koloni satın alabiliyor. Gümüş logolu kartlarıyla Mastercard ayrıcalıklarına sahip olan üyeler, MARS Miles kazanıyorlar. MARS Platinum üyelik aylık ücreti 100 TL. MARS Prime üyeleri, MARS kolonileri arasından istediği ikisine ücretsiz sahip olabiliyor ve iki adet ek koloni satın alabiliyor. Gümüş logolu MARS Prime üyelik aylık 15 TL ücreti bulunuyor.

MARS kart sahipleri tüm kart segmentlerinde, ödedikleri üyelik ücretinin üç katından fazlasını kazanıyor.

Android ve IOS uyumlu MARS’ı www.marsneo.com adresinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz.