Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Marvel Studios’un Black Phanter: Yaşasın Wakanda güncellemesiyle Wakanda’yı savunun

Yüksek kaliteli mobil oyunların önde gelen geliştiricisi ve yayıncısı Netmarble, gişe rekorları kıran mobil RPG MARVEL Future Fight oyunu için Marvel Studios'un Black Panther: Yaşasın Wakanda filminin gişeye girişini kutluyor.

Marvel Studios’un Black Phanter: Yaşasın Wakanda güncellemesiyle Wakanda’yı savunun

Yüksek kaliteli mobil oyunların önde gelen geliştiricisi ve yayıncısı Netmarble, gişe rekorları kıran mobil RPG MARVEL Future Fight oyunu için Marvel Studios’un Black Panther: Yaşasın Wakanda filminin gişeye girişini kutluyor. Bugünden itibaren oyuncular yeni eklenen bir karakteri, üniformaları, Çizgi Roman Kart Destesini, kategori yükseltmelerini ve daha fazlasını deneyimleyebilirler.

Marvel Studios’un Black Panther: Yaşasın Wakanda‘dan esinlenen en son oyun güncellemesi, Shuri, Namor ve Riri Williams için üç yeni üniformaya ek olarak yeni eklenen karakter M’Baku’yu içeriyor. Oyuncular, yeni Efsanevi Savaş Denizin Hiddeti içeriğiyle filmdeki kahramanları ve temaları deneyimleyebilecekler. Ek olarak, yeni bir Çizgi Roman Kartı Destesi eklendi. (aynı anda 5 Çizgi Roman Kartı kullanılabilir) Oyuncular, Ayarlar seçeneği ile farklı içerikler için farklı kart desteleri kullanabilecek.

Namor (yeni Yardımcı Yetenek ile Kategori-4) ve Shuri (yeni Nihai Yetenek ile Kategori-3) için yeni karakter kategorisi yükseltme açıldı. Ironheart ve Moon Girl’e Nihai Yetenekler ve Potansiyel Yükseltme eklendi. Genel oyun deneyimini daha da geliştirmek için Boyutsal Yarık içeriği tüm oyuncuların eğlenebileceği şekilde geliştirildi.

Dünya çapında 150 milyondan fazla oyuncusu olan MARVEL Future Fight şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™’de mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin: http://marvelfuturefight.netmarble.com