Sosyal Medya

Eğitim

Matematiğin güler yüzü MUSTAFA GÜLER YKS adaylarıyla buluşuyor!

Matematiğin güler yüzü olarak bilinen Matematik Öğretmeni Mustafa Güler YKS öncesi adaylarla buluşuyor.

MATEMATİĞİN GÜLER YÜZÜ MUSTAFA GÜLER YKS ADAYLARI İLE BULUŞUYOR

Matematiğin güler yüzü olarak bilinen Matematik Öğretmeni Mustafa Güler YKS öncesi adaylarla buluşuyor. Videolarıyla yüz binlerce öğrenciye ulaşan Mustafa Güler, 17-18 ve 25 Haziran tarihlerinde saat 18.00’de İstanbul Rumeli Üniversitesi sponsorluğunda sınav öncesi konu tekrarları ve sınav önerileri ile öğrencilerle canlı yayında buluşuyor.

Üniversitenin Haliç Yerleşkesinde gerçekleşecek çekimlerde Mustafa Güler adaylara altın değerinde öğretilerde bulundu. 17 Haziran’da Permütasyon, Kombinasyon-Olasılık konularına değinilecek.18 Haziran’da AYT üzerine son tekrar yapılacak, 25 Haziran’da ise adaylara son mesajlar verilecek.

Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Nazlı Hilal Balcı, Mustafa Güler ile yaptıkları işbirliği kapsamında yazılı açıklamada bulundu.

‘’İstanbul Rumeli Üniversitesi ve Balcı Vakfı’nın ortak olarak hazırladığı ’’Hayatın İçinde Matematik’’ proje çalışmalarına Kasım 2020’de  başlamıştık. Bu projede amacımız gençlere matematiği sevdirmek ve farklı yönlerini öğretmek. Projenin başlangıcından bugüne birçok öğrenciye ulaştık. Öğrencilerle matematiğin sihirli dünyasında buluşarak, merak edilen her sorunun cevabını birlikte keşfettik. Üniversite sınavına girecek tüm adaylar için projenin bu şamasında Matematik öğretmeni nam-ı değer matematiğin güler yüzü Mustafa Güler öğretmenimizle adaylarımızı buluşturmak istedik. Üniversite olarak her yıl aday öğrencilerimizi sınavda başarılı olmaları için destekliyoruz. Sınava bu kadar az zaman kalmışken adaylarımıza matematik ile ilgili önemli ipuçlarını vermek amacıyla onların da çok sevdiği matematik öğretmeni Mustafa Güler’i üniversitemizde ağırlamak istedik. 17 Haziran’da önemli konuların tekrarı yapılacak ardından sınav öncesi genel tekrarın yapılacağı canlı yayın 18 Haziran günü Haliç Yerleşkemizde gerçekleşecek. 25 Haziran Cuma günü ise sınav öncesi öneriler yayını yapılacak. Biz, üniversite olarak, eğitimi desteklemek, sürdürülebilir eğitim sağlamak ve birey olarak kişisel gelişimlerine katkı sunmak üzere her daim gençlerin yanında olacağız. YKS 2021’de ter dökecek tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum’’ dedi.