Sosyal Medya

Donanım

Mcdodo’dan hızıyla otomobille yarışan şarj cihazı

Mcdodo’nun yeni 3 portlu 100W hızlı şarj cihazı, 2 yeni manyetik telefon ve tablet tutucusu ile otomobilinizde konfor ve lüks detaylarla bambaşka bir şarj ve iletişim deneyimi yaşatacak.

Mcdodo’dan hızıyla otomobille yarışan şarj cihazı

 

Artık otomobilleri düşük maliyetli, şık tasarımlı küçük teknolojik ekipmanlarla akıllı ve premium hale getirmek çok kolay. Mcdodo’nun yeni 3 portlu 100W hızlı şarj cihazı, 2 yeni manyetik telefon ve tablet tutucusu ile otomobilinizde konfor ve lüks detaylarla bambaşka bir şarj ve iletişim deneyimi yaşatacak.

 

İhtiyaca yönelik, ekonomik ve inovatif ürünleri tüketiciyle buluşturmaya devam eden Mcdodo, şimdi de teknoloji sayesinde her geçen gün ‘akıllanan’ hayatımıza yeni bir konfor ekliyor. Artık küçük bir teknolojik aletle akıllı hale gelen evlerimiz, televizyonlarımızdan sonra otomobiller de Mcdodo aksesuarıyla daha pratik hale geliyor.

Otomobilde yarım saatte yüzde 65 şarj!

 

Mcdodo’nun, hızlı ve konforlu şarj imkanı sunan 3 portlu 100W hızlı şarj cihazı, şık tasarımıyla aracınıza ayrı bir hava getiriyor. 3 cihazı aynı anda yüksek hızda şarj etmeyi destekleyen cihaz, hızıyla 30 dakikada bir iPhone’u yüzde 65 şarja ulaştırıyor. Cihaz ayrıca tüm Apple ve Android telefonların hızlı şarjını destekliyor.

Rakipsiz tutuş ve koruma

Mcdodo’nun 360 derece Dönebilen Manyetik Araç İçi Tutucusu ise sürüş deneyiminizi yeni boyutlara taşıyan bir dizi olağanüstü özelliğe sahip. Şeffaf bir malzemeyle birleştirilmiş sağlam bir metal tabana sahip olan cihaz, bu sayede cihazınızı tutuşundaki gücün yanı sıra, aynı zamanda cihazınızı olası çizilmelere karşı koruyor.

 

Manyetik tutucunun mobil cihazınıza kusursuz bir şekilde bağlanmasıyla ortaya çıkan mikro vakumlu ortam, kaymayı önleyerek en engebeli sürüşlere bile dayanabilen sağlam bir tutuş sağlıyor. Mcdodo’nun hem tasarımı hem de fonksiyonelliğiyle kullanıcılarına premium hissi yaşatan en yeni aksesuarlarından olan Tablet ve Telefon İçin Araç İçi Telefon Tutucu, tabletinizi veya telefonunuzu kontrol paneline kolayca monte etmenize olanak tanırken, serbestçe ayarlanabilir olması kullanımı daha da konforlu hale getiriyor.

Sürüş Tarzınıza Uyum Sağlayan Kullanım Şekilleri 

 

Saat yönünde, saat yönünün tersine, 360 derece döndürerek veya açıyı yukarı, aşağı, ileri ve geri ayarlayarak özelleştirebilen cihaz, sürüş tarzınıza ve konforunuza uyum sağlayan esnek bir çözüm sunuyor. Ekran genişlikleri 4,7 ila 12,9 inç arasında değişen tabletler, okuyucular ve telefonlar gibi çeşitli cihazları destekleyecek şekilde tasarlanan cihaz, çok yönlü tasarımıyla çeşitli ekipmanlar için güvenli ve emniyetli bir tutuş sağlıyor ve seyir halindeyken navigasyon kullanma, medya oynatma veya mobil cihazınızın diğer işlevlerini özgürce kullanmaya olanak tanıyor.

Mcdodo her yerde!

 

Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor. Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Gürgençler, Amazon, Hepsiburada, N11 ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.