Sosyal Medya

Fırsatlar

MegaMerchant, Helium 10 İşbirliği ile Türk Satıcılara Özel İndirimler Sağlıyor!

MegaMerchant, Amazon ve Walmart satıcıları için işletme kurmayı, büyütmeyi ve ölçeklendirmeyi daha etkili hale getirmek için Helium 10 ile işbirliği yapıyor. Bu işbirliği sayesinde satıcılar, Helium 10 hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.

MegaMerchant, Helium 10 İşbirliği ile Türk Satıcılara Özel İndirimler Sağlıyor!

MegaMerchant, Amazon ve Walmart satıcıları için işletme kurmayı, büyütmeyi ve ölçeklendirmeyi daha etkili hale getirmek için Helium 10 ile işbirliği yapıyor. Bu işbirliği sayesinde satıcılar, Helium 10 hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.

E-ihracat, markalara globalde geniş bir müşteri tabanına ulaşma fırsatı sunarken, bu süreçler genellikle karmaşık ve zorlu olabiliyor. Bu zorluklar arasında,  kârlı ürünleri belirleme, etkili anahtar kelimeleri keşfetme, listeleri optimize etme, envanter yönetimi ve PPC kampanyalarını yönetme gibi çeşitli süreçler bulunuyor.

Amazon ve Walmart satıcıları için eksiksiz bir yazılım çözümü sunan Helium 10, küresel pazarda başarıyı yakalamak isteyen markalar için birçok çözüm sunuyor. Helium 10, markaların işletme kurma, büyütme ve ölçeklendirme süreçlerini daha etkili hale getiriyor. Türkiye’nin ilk E-İhracat Konsorsiyumu MegaMerchant, Türk satıcıların özel indirimler ile Helium 10 araçlarından yararlanmalarını sağlıyor.

MegaMerchant ile Helium 10 hizmetlerine indirimli fiyatlarla erişin !

Uçtan uca e-ihracat ortağı MegaMerchant, Türk markaların küresel başarı hikâyeleri yazmalarına destek olmak için Helium10 ile yaptığı işbirliği kapsamında, Türkiye’deki satıcılara özel avantajlar sunuyor.

Satıcılar, MEGAMERCHANT10 kodu ile yıllık planda her ay yüzde 10 indirim (Aylık 99 dolar değerindeki Platinum paket, 90 dolar değerine düşüyor.) veya MEGAMERCHANT20 kodu ile ilk 6 ay yüzde 20 indirim (Aylık 99 dolar değerindeki Platinum paket, 80 dolar değerine düşüyor.)  kazanma fırsatına sahip olabiliyor. Daha fazla bilgi için partnerlik sayfasına buradan göz atabilirsiniz: https://bit.ly/3T5beVK

Bu avantajların yanında, Türkiye’deki satıcılara özel senelik planlar için de özel indirim kuponları sunuyor. Satıcılar, TRDIA1YMEGAMERCHANT kodu ile Diamond pakette 1419 dolar indirim fırsatına buradan: https://bit.ly/49KVnBj

TRPLT1YMEGAMERCHANT kodu ile Platinum pakette 550 dolar indirim fırsatına ise buradan ulaşabilirler: https://bit.ly/3OOMCOq

Helium 10 ile markanızı Amazon’da optimize edin

E-ticaret devi Amazon, girişimcilere kendi işlerini kurma fırsatı sunarken, bir çok karmaşık süreci de beraberinde getiriyor. Helium 10, uçtan uca yazılım çözümü ile markaların bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı oluyor; küçük işletmelerden büyümeyi hedefleyen şirketlere kadar her tür satıcıya e-ihracat süreçlerini kolaylaştırmak için çeşitli çözümler sunuyor. Kapsamlı yazılımı, uzman eğitimleri ve son teknoloji rehberliği ile Helium 10, Amazon’da başlamak, büyümek ve ölçeklenmek isteyen 2 milyondan fazla kullanıcısını destekliyor.

Helium 10, Amazon Seller Central’ın sunduğu raporların ötesinde, satıcıların markalarını optimize etmeleri için gereken bir dizi araç ve kaynak sunuyor. Bu araçlar arasında kârlı ürünleri belirleme, etkili anahtar kelimeleri keşfetme, listeleri optimize etme, envanter yönetimi ve PPC kampanyalarını yönetme gibi çeşitli görevleri otomatikleştirme imkanı bulunuyor. Helium 10 araçları, satıcıların gelirlerini artırırken günlük işletme yönetiminde harcadıkları zamanı azaltmayı sağlıyor.

 

MegaMerchant Hakkında

MegaMerchant, üreticilerin ve markaların, Amazon, Walmart, eBay, Otto gibi global ve yerel pazaryerlerinde kolay ve hızlı şekilde satışa başlamaları için kurulan bir e-ihracat platformdur. Trendyol, Hepsiburada, Alibaba gibi yerel ve global e-ticaret platformlarında üst düzey yöneticilik yapan Yaman Alpata ve bu alanda deneyimli bir ekip tarafından faaliyete geçirilen ve kısa sürede Türkiye’nin en büyük 100 internet şirketinden biri haline gelen MegaMerchant, firmaların gelişmiş e-ticaret pazarlarında markalaşmasına imkan sağlıyor. MegaMerchant’ın kurduğu hazır E-ihracat altyapısı ile markalar, şirket kurmaya, muhasebe tutmaya, hesap açmaya ve yönetmeye gerek kalmadan; karışık lojistik süreçlerine, dil engeline, regülatif süreçlere takılmadan; en önemlisi ek bir yatırım ihtiyacı olmadan, 50’den fazla global pazaryerinde iki haftadan kısa bir sürede satışa başlayabiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan Türkiye’nin ilk E-ihracat Konsorsiyumu statüsünü kazanan MegaMerchant ile çalışan markalar, reklam ve lojistik masraflarında %70’e varan yeni nesil E-ihracat teşviklerinden kolayca faydalanabiliyor. Türkiye, İngiltere, Amerika ve Avrupa’da depo ve ofisleri bulunan MegaMerchant, Türk markalarının ürünlerini global pazaryerinde satabilmesi için katalog, reklam ve marka yönetiminden lojistik süreçlerine dek uçtan uca entegre bir E-ihracat platformu sunuyor.