Sosyal Medya

Mobil

Meizu M2 Note’un Özellikleri Sızdı

Meizu hayranlarına güzel bir haberimiz var. Birkaç güne resmen tanıtılması beklenen M2 Note'un özellikleri, büyük oranda belli oldu. İşte Meizu M2 Note.

Meizu hayranlarına güzel bir haberimiz var. Birkaç güne resmen tanıtılması beklenen M2 Note’un özellikleri, büyük oranda belli oldu. İşte Meizu M2 Note.

Artık Çinli telefon üreticilerinin de, akıllı telefon sektörünün parçası olduğu bir gerçek. Özellikle Oppo, Meizu, OEM gibi markalar, her geçen gün biraz daha Avrupa pazarında kendisine yer bulmaya başlıyor.

Avrupa’yı hedef alan Çinli üreticilerin başında gelen Meizu, yeni telefonu M2 Note ile hem ülkesinde hem de diğer bölgelerde iyi işler başarmayı hedefliyor. Bu amacını gerçekleştirmek için geliştirilen M2 Note’un tanıtılmasına birkaç gün kaldı. Ancak telefonun özelliklerini merak edenler için her zaman olduğu gibi sızıntıların olduğunu söyleyelim.

Çin kaynaklı bir internet sitesinin haberine göre telefonda 1.3GHz hızında 64 bit 8 çekirdek MediaTek 6753 işlemci seti bulunuyor. 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanıyla güçlendirilen telefonda ayrıca 32GB’a kadar destek veren microSD kart yuvası bulunuyor.

meizu

Arka yüzünde 13MP’lik ön yüzünde ise 5 Megapiksellik kameraların bulunduğu telefon 4K video kayıt özelliği ile dikkat çekiyor. Meizu M2 Note’a eşlik edecek işletim sistemi ise Android 5.1 Lollipop olacak.