Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Merak Uyandıran Oyun Mafia 3

Efsanevi bir seri haline dönüşen ve kaliteli senaryo yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Mafia'nın yeni oyunu için yeni bir görsel yayınlandı.

Efsanevi bir seri haline dönüşen ve kaliteli senaryo yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Mafia’nın yeni oyunu için yeni bir görsel yayınlandı.

2K Games’in ve Mafia serisinin yıllardır büyük bir heyecanla beklenen yeni oyunu Mafia 3, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta içinde duyurulmuştu.

Sadece bir adet kapak görseli ve ufak detaylar ile birlikte duyurulan Mafia 3 adına asıl bilgiler ise oyun dünyasının dört gözle beklediği Gamescom 2015 konferansından gelecek.

Türkiye saatine karşılık olarak yaklaşık 15:00 sularında 2K Games’in yapacağı sunumla ilk detayları ve görüntüleri görücüye çıkacak olan oyun hakkında, akıllardaki birçok soru işareti silinmiş olacak.

2K Games, Gamescom etkinliğine kadar sabreremeyecek hayranlarının farkında olsa gerek, oyun adına yeni bir paylaşımda bulundu. Karanlık ve pek bir anlam çıkartılamayan bu gorselde 70’li yılları andıran bir otomobile yer veriliyor. Arka planda ise oyun için yayınlanan ilk görselde de olduğu üzere bir orman var.

mafia-3