Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Mercedes-Benz Türk, WhatsApp İletişim Hattı Numarası Hizmete Girdi

Mercedes-Benz Türk, 444 62 84 numaralı çağrı merkezine ait WhatsApp İletişim hattını devreye aldı. Üstün performans ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı amaçlayan Mercedes-Benz Türk, WhatsApp İletişim hattını hayata geçirdi.

Mercedes-Benz Türk, WhatsApp İletişim Hattı Numarası Hizmete Girdi


Mercedes-Benz Türk, WhatsApp İletişim hattını ‘Siz Neredeyseniz Orada!’ sloganı ile hizmete açtı.

Mercedes-Benz Türk, WhatsApp İletişim hattını devreye aldı. 444 62 84 numaralı
WhatsApp İletişim hattı üzerinden Mercedes-Benz yıldızlı kamyon & otobüs sahipleri ve şoförler satış, satış sonrası ve ikinci el süreçlerine dair tüm sorularına hem chatbot hem de canlı destek üzerinden yanıt bulabilecek.

Mercedes-Benz Türk, 444 62 84 numaralı çağrı merkezine ait WhatsApp İletişim hattını devreye aldı. Üstün performans ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı amaçlayan Mercedes-Benz Türk, WhatsApp İletişim hattını hayata geçirdi. Mercedes-Benz yıldızlı kamyon & otobüs sahip ve soförleri, satış, satış sonrası ve ikinci el süreçlerine dair tüm sorularına, yapay zekâ kullanımının arttığı bu dönemde chatbot (sohbet robotu) üzerinden yanıt bulabilecek.

WhatsApp iletişim hattı, uygulamayı kullanan tüm müşterilerin erişimine açık

Bu uygulama ile müşterilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Mercedes-Benz Türk, 7/24 ulaşabileceğiniz ve nerede olursanız olun tüm soru ve görüşlerinize anında cevap bulabileceğiniz bir iletişim kanalı olma özelliği taşıyor. Mercedes-Benz kamyon ve otobüs sahipleri ve şoförleri, kurumsal veya bireysel müşteriler tercih durumlarına göre canlı destek üzerinden çağrı merkezi ekibiyle yazışarak da iletişim kurabiliyorlar. Mercedes-Benz Türk, hizmet ve servis çeşitliliğini bundan sonra da zenginleştirmeye devam edecek.