Sosyal Medya

Otomobil

Mercedes Maybach EQS Dijital Dünya Lansmanı TSİ: 15:00’te Canlı!

Mercedes Maybach EQS Dijital Dünya Lansmanı Saat 15:00'te Canlı Yayınlanıyor! Otomobilde lüks deneyiminin efsanevi markası Maybach, ilk tamamen elektrikli modeli Mercedes-Maybach EQS 680 SUV’u (Tahmini değerler; bileşik güç tüketimi: 24,4-22,5 kWh/100 km; CO2 emisyonu:0 g/km) tanıtıyor.

Mercedes Maybach EQS Dijital Dünya Lansmanı (17 Nisan Pazartesi 15:00 TSİ)

Mercedes Maybach EQS Dijital Dünya Lansmanı Saat 15:00’te Canlı Yayınlanıyor!

 

Otomobilde lüks deneyiminin efsanevi markası Maybach, ilk tamamen elektrikli modeli Mercedes-Maybach EQS 680 SUV’u (Tahmini değerler; bileşik güç tüketimi: 24,4-22,5 kWh/100 km; CO2 emisyonu:0 g/km) tanıtıyor.

Çin’de düzenlenen Auto Shanghai fuarında otomobil severlerin katılımıyla düzenlenen dünya prömiyeri, dijital olarak da 17 Nisan 2023 Pazartesi günü TSİ 15:00’te Mercedes-Benz medya sitesinde ilham verici bir filmle gerçekleşecek.

Elektrikli mobilite çağında mükemmeliyeti yeniden tanımlayan Mercedes-Maybach EQS SUV, en üst seviye elektrikli sürüş deneyimini Maybach’e özgü atmosferle birlikte sunuyor.

Mercedes-Maybach EQS SUV dünya prömiyer filmi, Mercedes medya sitesinden İngilizce ve Almanca olarak izleyenebilir, otomobile dair videolara, fotoğraflara, grafiklere sitesinden ulaşılabilir. Ayrıca Tanıtım filmine Mercedes-Benz’in YouTube, LinkedIn ve Twitter gibi kurumsal sosyal medya kanallarından da ulaşabilirsiniz.

Mercedes Maybach EQS Dijital Dünya Lansmanı

Mercedes Maybach EQS Dijital Dünya Lansmanı Canlı Yayın Linki

Tarih ve Saat: 17 Nisan 2023, 15:00 (TSİ)

Bağlantı: https://media.mercedes-benz.com/maybach-eqs-suvf