Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Messenger Grup Video Chat Özelliği’ne Kavuştu, Max 50 Katılımcı!

Messenger Grup Video Chat Özelliği geldi, Maksimum 50 katılımcı temelde 6 kişinin video görüntüsünü görebiliyorsunuz. DETAYLAR BURADA!

Facebook grup video chat yapmanıza artık çok daha fazla olanak sağlıyor.

Yeni özelliği denemek için, basitçe bir grup sohbetinde bir video görüşmesi başlatmanız yeterlidir. Yada yeni bir tane sohbette oluşturabilirsiniz. Grup çağrısına cevap vermeyenlere dilerseniz doğrudan ping gönderebilirsiniz.

Facebook Messenger grup video chat özelliği temelde altı katılımcıyı destekliyor.

Messenger grup video chat özelliğinde temel olarak altı katılımcı sayısı destekleniyor. Ancak maksimum katılımcı sayısı 50. 6 kişinin üzerindeki katılımcıların videosu gösterilmiyor. Yeni katılımcılar da sesle, yazıyla, GIF animasyonu veya çıkartma göndererek sohbete dahil olabiliyor. Ancak bu istediğiniz katılımcının video görüntüsünü görmenize engel değil. Grup video chat özelliğini başlatmak için önce yazılı bir grup sohbeti başlatılıyor. Ardından ekranın üst kısmındaki ikona dokunulduğunda videoya geçiş yapılıyor.

Messenger Grup Video Chat Özelliği’ne Kavuştu, Max 50 Katılımcı!

Facebook sahip olduğu diğer uygulamaların önemli özellikleri hemen hemen tüm uygulamalarına ekliyor. Sanki olmazsa olmaz kendi uygulama standartlarını yaratıyor.

Bu özelliği hem iOS, hem Android hemde masaüstü sürümünde kullanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla ve ailenizle büyük bir tatil video görüşmesi için tam zamanı…

Introducing Group Video Chat in Messenger on Facebook