Sosyal Medya

Android

Messi’den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi, HUAWEI P9 Lite!

Messi'den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi, Huawei P9 Lite! Zarif tasarımı, ilgi çekici kamera özellikleri, üstün ses kalitesi HUAWEI P9 Lite!

Yeni yıla özel hediye önerisi Messi’den Geldi! Size ve sevdiklerinize HUAWEI P9 Lite!

Messi’den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi Huawei P9 Lite!

Zarif tasarımı, ilgi çekici kamera özellikleri, üstün ses kalitesi ve ince yapısıyla HUAWEI P9 Lite, üç renk seçeneği ile sunuluyor.

Yeni yıl yaklaşırken, hediye telaşı da başladı. Huawei, sevdiklerine akıllı telefon hediye etmek isteyenlere zarif tasarımı, ilgi çekici kamera özellikleri, üstün ses kalitesi ince yapısıyla, yeni nesil P serisinin son üyesi HUAWEI P9 Lite’ı, sunuyor.

Huawei P serisinin tasarım ve teknolojiyi ön planda tutan üstün özellikleriyle, birçok göz alıcı işlevi bir arada sunan akıllı telefonu Huawei P9 Lite, P serisinin değişmez unsurlarından minimalist tasarım yaklaşımı ile stili yeniden tanımlıyor.

Messi'den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi, HUAWEI P9 Lite!

Huawei P9 Lite! Messi’den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi!

İnce gövde yapısı, daha detaylı hale getirilerek; renkler, pürüzsüz yüzey dokusu ve kullanılan farklı materyallerle birlikte, dikkat çekici bir uyum içerisinde tasarlandı. Farklı zevklere hitap eden siyah, beyaz ve altın renk alternatifleriyle stilinizi tamamlıyor.

 5.2 inç Full HD Ekran!

P9 Lite’ın 5,2 inç Full HD ekranı tüm görsel ihtiyaçlar için ideal bir kullanım sağlıyor. Yüksek kontrast değerleriyle keskin ve berrak bir görüntü performansına sahip. Ekran az ışıklı ortamlarda parlaklığı minimum seviyeye kadar indirgerken; okumayı da oldukça kolay hale getirerek göz koruması sağlıyor. %76,4 ekran-gövde oranı ve minimal kasa boyutlarıyla oldukça hafif ve kompakt bir akıllı telefon olan P9 Lite; çekici tasarımı ve özellikleriyle kullanıcılarına en iyi mobil deneyimi yaşatmak için hazır.

Messi'den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi, HUAWEI P9 Lite!

Fotoğraf Kalitesi Ön Planda!

Huawei P9 Lite, fotoğraf kalitesini ön planda tutan kullancılara kamera alanında da yenilikler sunuyor. Yeni nesil 13MP sensör ile güçlendirilen P9 Lite’ın kamerası; 5 katmanlı lensi ile kristal berraklığında fotoğraflar için tasarlandı. Az ışıkta dahi performanstan ödün vermeyen P9 Lite; gece selfielerindeki başarısıyla da iddialı. Öte yandan arka kamerada güzellik modu, yemek modu gibi özelliklerle sosyal medya kullanıcılarını çok cezbedecek ayrıcalıklar bulunuyor.

Mavi ışık fitresi, gölge ve parlaklık değerlerini dengelerken, çift yönlü yansıma önleyici, ışığı en iyi şekilde filtreleyerek sonuçlara katkı sağlıyor. P9 Lite, hızlandırılmış çekim panorama çekimden yavaş çekim seçeneklerine uzanan; geniş bir kamera özellikleri listesine sahip. Cihaz geniş açılı lensi ve selfie çekimi esnasında kullanıcının yüzünü aydınlatma özellikleri ile mobil fotoğraf deneyimini çok daha keyifli kılıyor.

Messi'den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi, HUAWEI P9 Lite!

Müzik Keyfini Bir Adım Öne Taşıyın! Messi’den Yeni Yıl Hediye Tavsiyesi

P9 Lite ses kalitesiyle müzik keyfini bir adım öne taşırken, ses işlemcisi segmentinin en güçlü performanslarından birine imza atıyor. Gürültü engelleyici ses kayıt özelliği ve stereo kayıt özelliğiyle Huawei P9 Lite, ses özelliklerinde de iddialı. Ayrıca, yüksek ses modu sayesinde görüşme kalitesinde mükemmellik sunuyor.

SmartPower 4.0 özelliği ile pil ömrü konusunda da kullanıcılarını yarı yolda bırakmayan P9 Lite, ARM® TrustZone ®technology tarafından güçlendirilen güvenli parmak izi sensörüyle verileri en iyi şekilde koruyor.

Huawei P9 Lite, akıllı telefon seçiminde üstün teknolojik özellikleriyle göz doldururken, tasarım ve stile önem verenler için de mükemmel bir tercih olacak.

Satış noktaları; Turkcell, Vodafone, Vatan, Media Markt

Tavsiye edilen satış fiyatı; 1.299 TL.

 

Huawei’nin Yeni Amiral Gemisi P9