Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Metaverse için Yeni Sosyal NFT Pazar Yeri “ORDERINBOX” Açıldı!

Metaverse için Yeni Sosyal NFT Pazar Yeri “ORDERINBOX” Açıldı!

HAYRAN KİTLESİ HIZLA BÜYÜYEN VE NFT’LERİN BİR SOSYAL POST KADAR KOLAY MİNTLENDİĞİ ORDERINBOX AÇILDI!

Herhangi bir NFT pazar yerinden farklı olarak bir sosyal bileşene sahip olan Orderinbox bugün itibarıyla kullanıma açıldı. İçerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabileceği metaverse için sosyal NFT pazarı olan Orderinbox, herhangi bir karmaşık jargon veya engel olmadan metaverse’e girmek isteyen 1/1 içerik oluşturucuları ve markalar için yer alınacak platform olarak öne çıkıyor.

İçerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabildiği, iş birliği fırsatlarını keşfedebildiği ve platform içinde güçlü ilişkiler kurabildiği metaverse için sosyal NFT pazar yeri olan Orderinbox resmi olarak açıldı. Tek tıkla NFT oluşturulabilen ve listelenebilen, çoklu blok zincir, kripto cüzdan ve dil erişimine de imkan tanıyan Vancouver merkezli Orderinbox’ın Türk Kurucusu ve CEO’su Doğu Taşkıran’a göre metaverse için oyunu tamamen değiştiren ve yaratıcı ekonomiye destek veren bir platform yaratıldı.

İçerik Oluşturucuları Hayran Kitlesi Oluşturabiliyor, İş Fırsatları Keşfedebiliyor

Yerleşik akıllı ağ efektlerine dayanan Orderinbox SNFX™ aracılığıyla dijital kreasyonlarının artan görünürlüğünden yararlanan içerik oluşturucuları, kendi hayran kitlelerini de Orderinbox’ta oluşturabiliyor. Orderinbox’ın bu yerleşik özellikleri, aynı zamanda her NFT’nin yaratıcısına ağını genişletmek için yeni bir fırsat sunduğu anlamına geliyor. Yaratılan platformun topluluk küratörlüğünde bir pazar yerini ve tüm kullanıcılara da görünürlük sağlayan kişiselleştirilmiş ancak tarafsız, kronolojik bir sosyal beslemeyi de sağladığına dikkat çeken Orderinbox Kurucusu ve CEO’su Doğu Taşkıran, oluşturulan tasarımların, her içerik oluşturucunun profilinin ve çalışmasının potansiyel koleksiyoncular tarafından keşfedilme şansına sahip olmasını sağlayarak yeni iş fırsatlarının keşfine ve güçlü ilişkiler kurulabilmesine de olanak tanıdığını belirtiyor.

Orderinbox’ta NFT Mintlemek Sosyal Medya Gönderisi Paylaşmak Kadar Kolay

White List (Beyaz Liste) sürecinde dünyanın birçok yerinden NFT içerik oluşturucularına erişim sağlayan Orderinbox’ın kullanım basitliği ve sosyal tabanı çok ilgi gördü. Beyaz Liste döneminde NFT satışlarının gerçekleştiği ve yerel sanatçıların takipçi ağı oluşturduğu platformda öne çıkan benzersiz özellikler ise şöyle;

1. NFT’ler topluluğun küratörlüğünde sunuluyor. Orderinbox, yeni kreasyonların keşfedilebilirliğini artırarak trend olan NFT’leri sergiliyor.

2. Sosyal haber akışına sahip. Hareketli akışlara sahip sosyal profiller, pazar etkinliği ve takip etme, beğenme, paylaşma ve yorum yapma gibi etkileşim özelliklerini içeriyor.

3. Tek tıkla NFT oluşturuluyor. Orderinbox’ta bir NFT’yi mintlemek, bir sosyal medya gönderisi oluşturmak kadar kolay.

4. Tek tıkla NFT listeleniyor. Sabit fiyat veya rezerv açık artırmaları, ETH ve MATIC kripto para birimlerinde ve ayrıca USDC ve DAI gibi belirli ERC-20 sabit paralar da destekleniyor.

5. Çoklu blok zincire sahip. Ethereum ve Polygon desteği ile pazara giriş yapan platformda çok yakında daha birçok zincire yer verilmesi planlanıyor.

6. Birçok cüzdanı destekliyor. WalletConnect ve WalletLink aracılığıyla MetaMask veya yüzlerce başka kripto para cüzdanını kullanarak platforma bağlanabiliniyor.

7. Çok dilli bir erişim imkanı tanıyor. İngilizce olarak kullanıma sunulan platform, çok yakında Türkçe, İspanyolca, Fransızca, Çince, Portekizce ve Rusça dahil olmak üzere altı ayrı dilde daha kullanıma sunulacak.

Orderinbox Kurucusu ve CEO'su Doğu Taşkıran,

“Amacımız, NFT Meraklısı İçerik Oluşturucularına Metaverse’e Girişi Kolaylaştırmak ve Yaratıcı Ekonomiye Destek Vermek”

Orderinbox ile amaçlarının NFT meraklısı içerik oluşturucular ve markalar için giriş engelini kaldırmak olduğunu belirten Orderinbox Kurucusu ve CEO’su Doğu Taşkıran,

“Halihazırda bu alanda çalışma yapmakta olan bilinir sanatçı ve içerik oluşturuculara topluluklarıyla bağlantı kurmanın daha kolay bir yolunu sunmak istedik.” açıklamasında bulundu. “Uzun vadeli planımız, platformun sahipliğini, başarısının arkasındaki yaratıcıları temsil eden, karşılayan ve ödüllendirme özellikleri içeren bir yol haritasıyla kullanıcılara aktarmaktır. Dili veya coğrafi konumu ne olursa olsun, bu yeni yaratıcı ekonomisine katılmak isteyen herkes için NFT’leri oluşturmayı ve satmayı kolay ve erişilebilir hale getirmektir.” ifadelerini de paylaşan Taşkıran, metaverse’ü kitlelere ulaştıracak vizyona sahip olan Orderinbox’ın, kullanım kolaylığına odaklandığını ve içerik oluşturucuların zaten aşina oldukları araçları kullanmalarına ve kreasyonları etrafında küresel topluluklar oluşturmalarına olanak tanıdığına dikkat çekiyor. 

Metaverse için sosyal NFT pazar yeri Orderinbox platformuna https://www.orderinbox.com/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.