Sosyal Medya

Otomobil

Michelin BF Goodrich’ten iki yeni dört mevsim lastiği!

Michelin’in BF Goodrich markası dört mevsim ürün gamına iki yeni lastik daha ekledi. BF Goodrich Advantage All Season ve SUV’lar için özel üretilen BFGoodrich Advantage SUV All Season, çok geniş bir araç yelpazesini kapsayacak şekilde tasarlandı

Michelin BF Goodrich’ten iki yeni dört mevsim lastiği!

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin’in markası BF Goodrich, dört mevsim ürün gamına iki yeni lastik daha ekledi. BF Goodrich Advantage All Season ve SUV’lar için özel üretilen BF Goodrich Advantage SUV All Season; kullanılan yeni teknoloji sayesinde kullanıcılarına her türlü hava koşulunda daha iyi çekiş imkanı sağlıyor.

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin’in BF Goodrich markası dört mevsim ürün gamına iki yeni lastik daha ekledi. BF Goodrich Advantage All Season ve SUV’lar için özel üretilen BFGoodrich Advantage SUV All Season, çok geniş bir araç yelpazesini kapsayacak şekilde tasarlandı. Kullanılan yeni teknoloji sayesinde her türlü hava koşullarında kullanıcılarına, lastik değiştirme zahmetine girmeden basitliğe ve ani bir kar yağışı ya da beklenmedik bir sıcaklık düşüşünde güvenli, rahat ve keyifli bir sürüş imkanı sunuyor.

Michelin BF Goodrich'ten iki yeni dört mevsim lastiği!

3PMSF Sertifikasına sahip

Piyasaya yeni sunulan lastikler, daha iyi su tahliyesi sağlayan daha sağlam bir lastik sırtı ve oluklar üzerindeki gelişmiş lastik deseniyle çekişi güçlendiren kanalları sayesinde; ıslak zeminlerde gelişmiş yol tutuşu sağlıyor ve son nesil bileşenler sayesinde karlı yol tutuşu güçlendirilerek karda çekişi ve sürüşü güçlendiriyor. BFGoodrich Advantage ve BFGoodrich Advantage SUV dört mevsim lastikleri yıl boyunca ıslak, kuru ve karla kaplı yollarda iyi genel performanslar sağlarken, BFGoodrich Advantage All Season ıslak ve kuru zeminlerde gelişmiş frenleme performansları sunuyor. 3PMSF (3 Zirveli Dağ ve Kar Tanesi) sertifikasyonu lastiklerin yıl boyunca kullanılmasına olanak tanıyor.

Öte yandan bu yıl BFGoodrich Advantage All Season 68,  BFGoodrich Advantage SUV All Season ise 13 ayrı ebatta piyasaya sunulurken, 2023 itibarıyla sırayla 37 ve 16 yeni ebatla ürün gamını genişletecek.