Sosyal Medya

Otomobil

MICHELIN Yüksek Performans Lastikleri Süper Otomobillerin Tercihi

MICHELIN Yüksek Performans Lastikleri Süper Otomobillerin Tercihi. Aston Martin Valkyre’a MICHELIN Pilot Sport Cup 2!

MICHELIN, Süper Otomobillerin Tercihi Olmaya Devam Ediyor

MICHELIN, Yeni Alpine A110 First Edition ve Aston Martin Valkyrie’yi yüksek performans lastikleri ile donatıyor!

Yeni Alpine A110 First Edition’a MICHELIN Pilot Sport 4!

MICHELIN Yüksek Performans Lastikleri Süper Otomobillerin Tercihi

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, süper spor otomobillerin tercihi olmaya devam ediyor.

2017 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Alpine A110 First Edition’a MICHELIN Pilot Sport 4; Aston Martin Valkyre’a MICHELIN Pilot Sport Cup 2 lastikleriyle ultra yüksek performans sunuyor.

Lastik devi Michelin, eski zamanların efsanevi spor otomobil markası Alpine’in A110 First Edition modelini ve Aston Martin’in Valkyrie modelini yüksek performans lastikleriyle donatıyor.

MICHELIN Yüksek Performans Lastikleri Süper Otomobillerin Tercihi

Bir zamanlara damga vuran Alpine markasının yeni serisi A110 First Edition ve Aston Martin’in tüm Valkyrie hiper arabalarına ultra performans lastikleri ile hız katan Michelin; 2017 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda yeni işbirliklerini tanıttı.

MICHELIN Yüksek Performans Lastikleri

Alpine için iki yıl çalışıldı

Michelin mühendisleri tarafından 2 yıl boyunca üzerinde çalışılan lastikler, Alpine markasının karakterini en iyi yansıtacak şekilde tasarlandı. Fransa’da Michelin’in Teknoloji Merkezi Ladoux ve İspanya’nın Idiada pistinde 3 bin kilometreden fazla yol kat ederek performansını kanıtlayan lastikler ile Michelin, A110 First Edition’ın 1.955 üretim modelinin tamamında tek tedarikçi olacak.

MICHELIN Pilot Sport 4 ile ekstrem sürüş koşullarında sportif ruh

Alpin A110 First Edition’ın ihtiyacını en yüksek teknoloji ile karşılayan MICHELIN Pilot Sport 4 lastikleri; sıradışı sürüş koşullarında ve günlük kullanımda üst düzey sportif bir ruh sergiliyor. Alpine A110 First Edition için tasarlanan MICHELIN Pilot Sport 4; Avrupa kriterlerine göre ıslak zeminde frenlemede A ve C sınıfı yuvarlanma direncine sahip olmasıyla yüksek performans, güvenlik ve uzun ömrülülüğü bir arada sunuyor.

MICHELIN Pilot Sport Cup 2 ile Valkyrie’nin limitleri yeniden tanımlandı

Aston Martin’in süper spor otomobili Valkyrie’ye  MICHELIN Pilot Sport Cup 2 ile yolda ve pistte maksimum performans sağlayan Michelin; bu hiper otomobilin limitlerini yeniden tanımlıyor. “Bi-Compound” teknolojisi sayesinde lastiğin yer ile temas eden yüzeyine uygulanan basıncı optimize eden lastikler; ister düz ister virajlı yollarda Valkyrie sürücülerine güvenlik ve sürüş keyfini bir arada sunuyor.

MICHELIN Yüksek Performans Lastikleri için http://michelin.com.tr