Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Micro Focus Üç Ürün Grubuyla IT Central Station Peer Ödülleri’ni Kazandı!

Micro Focus, dünyanın lider teknoloji inceleme sitesi IT Central Station’ın Peer Ödülleri’nde ALM/Quality Center, UFT Oneve LoadRunner Professional ile kategorilerinin en iyisi seçilerek ödüle layık görüldü.

Micro Focus Üç Ürün Grubuyla IT Central Station Peer Ödülleri’ni Kazandı!

Micro Focus, dünyanın lider teknoloji inceleme sitesi IT Central Station’ın Peer Ödülleri’nde ALM/Quality CenterUFT Oneve LoadRunner Professional ile kategorilerinin en iyisi seçilerek ödüle layık görüldü.

Micro Focus üç önemli çözümüyle güvenlik, DevOps ve BT alanında dünyanın lider teknoloji inceleme sitesi olan IT Central Station’ın Peer Ödülleri’nden ödül aldı. Micro Focus ALM/Quality Center Uygulama Yaşam Döngüsü Yönetimi Paketleri, UFT One API Test Araçları, Fonksiyonel Test Araçları ve Test Otomasyon Araçlarında ve LoadRunner Professional Performans Test Araçları kategorisinin en iyisi olarak ödüle layık bulundu.

Güvenilir uzman yorumcular değerlendiriyor

Kurumsal teknoloji alıcılarının en çok güvendiği site olarak öne çıkan IT Central Station, güvenilir ve doğrulanmış uzman yorumcularıyla teknoloji ürün ve çözümlerini inceleyip değerlendiriyor. Dünyanın dört bir yanından teknoloji uzmanları, kurumsal alıcılar, pazarlamacılar ve analistler; en iyi yazılım ve hizmetleri seçerken IT Central Station’da yer alan binlerce uzman yorumcunun derin ve kapsamlı görüşlerine başvuruyor. Emsal ürün incelemelerini okuyarak en doğru satın alma kararını vermeye çalışıyorlar.

Kategorilerinin en iyileri belirleniyor

Her yıl uzman yorumcuların değerlendirmesiyle kategorilerinin en iyilerini belirleyen IT Central Station Peer Ödülleri, bu yıl da 1 Ocak 2020 -31 Aralık 2020 arasında doğrulanan ve yayınlanan incelemelere göre kazananları belirledi. Puanlamalar IT Central Station’ın algoritmaları kullanılarak hesaplandı. Micro Focus da 2021 yılı Peer Ödülleri’nde binlerce uzman yorumcunun değerlendirmesiyle üç çözümüyle, teknoloji dünyasının en güvenilir ve saygın ödüllerinden birini almaya hak kazandı.

Öne çıkan özellikleriMicro Focus ALM/Quality Center uygulama yaşam döngüsü yönetimi yazılımı, uygulama geliştirme ve test için geliştirildi. Çözüm, gereksinim yönetimi, test planlama ve Fonksiyonel test, performans testi, geliştirici yönetimi ve hata yönetimi için araçlar içeriyor. Entegre yapay zeka kullanan UFT One çözümü test otomasyonu senaryolarını kolaylaştırıyor. Çözümün içinde çalışan yapay zeka, değişiklikleri bir insan gibi algılayarak, senaryonun sürekli ve bozulmadan kullanılmasını sağlıyor. LoadRunner Professional, BT sistemlerinin önceden test edilmesini sağlayarak performansla ilgili hata riskini azaltıyor. Micro Focus, LoadRunner çözümleriyle her tür uygulamayı ve karmaşık senaryoyu, kurum içinde ve bulutta test etme olanağı sağlıyor.

“Satın alma kararında kullanıcı deneyimi kritik önemde”  Teknoloji dünyasının en güvenilir ve itibarlı platformlarından IT Central Station tarafından böyle bir ödüle layık görülmenin kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirten Micro Focus Türkiye ve Yunanistan Genel Müdürü Deniz Kırca;

“Günümüzde her düzeyde tüketici, satın alma öncesinde en doğru bilgi ışığında detaylı bir analiz ve değerlendirme yapma ihtiyacı hissediyor. Özellikle pandemi döneminde bu ihtiyaç hem kurumsal hem bireysel tüketicilerde daha da arttı. Bizim sektörümüzde de satın alma kararında bilgi ve kullanıcı deneyimi oldukça kritik. Bu nedenle bu ödül bizim için önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri odaklı yenilik sağlamaya devam edeceğiz” dedi.