Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Microsoft iOS Uygulamalarına Yeni Özellikler Ekledi, OneDrive Sürükle Bırak

Microsoft iOS Uygulamalarına Yeni Özellikler Ekledi, OneDrive Sürükle Bırak, Ortak Yazarlık ve AutoSave gibi bir çok özellik

Microsoft iOS Uygulamalarına Yeni Özellikler Ekledi

Microsoft iOS Uygulamalarına Yeni Özellikler Ekledi, OneDrive için Sürükle Bırak Özelliği!

Apple’ın mobil cihazlar için çıkardığı en son işletim sistemi iOS 11‘de bir çok verimlilik arttırıcı özellik yer alıyor. Bu özelliklerden en önemlisi Files – Dosyalar uygulaması…

iOS Files Uygulaması, kullanıcıların ortak bir uygulamaya geçmesine gerek kalmadan, belgeler ve resimlerle doğrudan etkileşimde bulunmasını sağlayan iOS için tasarlanmış bir dosya sistemi uygulaması olarak tarif ediliyor.

Microsoft ise artık, bu Files – Dosyalar uygulaması aracılığıyla OneDrive’a erişimde dahil olmak üzere, Office ve OneDrive iOS uyguları için yeni özellikler ekledi. Diğer eklemeler arasında Sürükle Bırak Özellikleri, iOS (Mac üzerinde) ortak yazarlık, Dosyalarınızı OneDrive’a daha rahat göndermek için; daha rahat bir liste görünümü yer alıyor.

Sürükle Bırak Özelliği!

Eklenen Sürükle Bırak Özelliği, SharePoint veya iMessage belgelerine, sunulara veya elektronik tablolara iOS 11 kullanan Office 365 aboneleri için mükemmel bir özelliktir.

iOS 9 ile tanıtılan Spilt View – Bölünmüş Görünüm ile birlikte artık Office’de oluşturduğunuz herhangi bir dosyayı doğrudan Dosyalar – Files uygulaması aracılığıyla OneDrive’a kaydedebilirsiniz.

Görsel açıdan bakıldığında, OneDrive, 130’dan fazla dosya türü için minik resim simgeleriyle daha fazla dosya türü için destek sağlar ve liste görünümünde gezinirken ihtiyacınız olan şeyi bulmanızı daha kolay hale getirir.

Ortak Yazarlık!

Mac tarafında ise, Microsoft hayatınızı kolaylaştırmak için birkaç yeni seçenek ekliyor. Artık Mac veya iOS’daki Word, PowerPoint ve Excel belgelerini birlikte yazabilir ve ortak yaratıcılarla çalışmanıza izin aynı dosya üzerinde verebilirsiniz.

Elbette AutoSave !

Tüm bunlara ek olarak şirket, dosyaları kaydetmek için OneDrive veya SharePoint kullanan 365 aboneleri için AutoSave özelliğini kullanılabilir hale getirdi.

Mac ve Windows işletim sisteminde, Ingressive Reader ve Read Aloud gibi öğrenme araçları da var.

Microsoft