Sosyal Medya

Yazılım

Microsoft Office for Mac Touch Bar Desteği Geldi, Hemen Güncelle!

Microsoft Office for Mac Touch Bar Desteği Geldi. Hemen Güncelleyebilirsiniz! Microsoft Macbook Pro Touch Bar sahiplerine desteğini açıkladı.

Microsoft Office for Mac Touch Bar Desteği Geldi.

Microsoft Office for Mac Touch Bar Desteği son güncellemesi ile kullanılabilir, Ücretsiz!

Microsoft, Mac Kullanıcıları için Office programına Macbook Touch Bar desteği ekledi. Görünen o ki Macbook Pro’lar ile karşımıza çıkan ince uzun LCD ekran her zamankinden çok daha kullanışlı hale gelecek.

Touch Bar özellikli Macbook Pro sahipleri, Microsoft Office’in Apple’ın yeni dizüstü bilgisayarı ile tanıtılan LCD şeridi ile uyumlu olarak çalışacağını duymaktan memnun olacaktır.

Touch Bar desteği geçtiğimiz Ekim ayında Apple tanıtım etkinliğinde duyurulmuştu.

Şimdi ise Microsoft Office tüm kullanıcıları için bu desteği sunuyor.

Office Programlarının her birine özel düzenler geliyor!

Dokunmatik çubuğun Word, Excel ve PowerPoint için hazır özel düzenleri var, Outlook ve Skype eklemeleri çok yakında geliyor.

Touch Bar desteği giderek yaygınlaşıyor. Adobe Photoshop, Apple’ın kendi ürünü Final Cut Pro gibi diğer uygulamalarda bu desteği sunuyor.

Microsoft Office for Mac Touch Bar Desteği

Yeni güncelleme ile Office kullanıcıları PowerPoint fanatikleri sunumlar için yeni görünüme ve özel yeni kontrollere sahip olurken; TouchBar üzerinden doğrudan  yorumlar, fotoğraflar ve köprüler ekleyebilecekler.

Word Focus Modu, Önemli yazı tipi seçeneklerini Touch Bar üzerine taşırken, ana ekranı daha geniş bir şekilde kullanabilmeye olanak tanıyor.

Ücretsiz güncelleme almak için sahip olduğunuz Office for Mac uygulamalarındaki Yardım menüsündeki güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

Microsoft