Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Microsoft Translator, Grup Sohbetlerinde Dil Engelini Aşıyor!

Microsoft Translator, Grup Sohbetlerinde Dil Engelini Aşıyor, yeni özellik sayesinde aynı anda 100 kişi 60 farklı dilde konuşabilir.DETAYLAR!

Microsoft, grup sohbetleri için evrensel bir çevirmen hizmeti duyurdu.

Microsoft Translator uygulamasını mükemmelleştirmek için çok çalışıyor. Çevrimdışı kullanımlar için OCR desteği ve Çift cihazlı çeviri bunlardan bir kaçı.

Microsoft salı günü, 60 farklı dilde gruplarla etkileşime girmeyi kolaylaştıran bir başka ilginç yeni özellik daha duyurdu. Maksimum 100 kişi ile 60 farklı dilde konuşmanızı sağlayacak çeviri hizmeti…

Bu yeni servis, en fazla 100 katılımcıyla bir grup görüşmesi başlatmanızı (bir kod girerek veya bir QR kodu tarayarak katılabiliyorsunuz) ve kendi tercih ettiğiniz dildeki çevirilerin tümünü gerçek zamanlı olarak görüntülemenizi sağlıyor.

 

 

Yeni çeviri özelliği, bir ülkeye yeni geldikten sonra mültecilerle konuşma veya dünyanın dört bir yanından gezginlerle rehberli tur yapma gibi durumlar için kesinlikle kullanışlı olabilir.

Çevrilen metni seçtikleri dilde görüntülemek için her kişinin yalnızca bağlı bir akıllı telefon veya tablete ihtiyacı var.

Microsoft, yeni hizmetinin bire bir sohbetler için eşit derecede iyi çalıştığını söylüyor.

Microsoft Translator!

Microsoft’un bu “Evrensel Çevirmeni”, web üzerinden gerçek zamanlı çevrilen sohbetleri kolaylaştıran Skype Translate teknoloji üzerine kurulu.Özellik geçen Ekim ayında piyasaya çıktı ve bu hafta başlarında cep telefonuna geldi.

Yeni hizmet şu anda canlı önizlemede.

Microsoft Translator, Grup Sohbetlerinde Dil Engelini Aşıyor!

Microsoft TranslateUygulaması Deneyin!

iOS, Android, Amazon ve Windows Phone,  Siteyi Ziyaret Edebilirsiniz

Tnw