Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Microsoft WiFi Hizmeti Geliyor !

Microsoft bireysel ve kurumsal müşterileri için Microsoft Wifi hizmeti sunmayı planlıyor.

Microsoft bireysel ve kurumsal müşterileri için Microsoft Wifi hizmeti sunmayı planlıyor.

Salı günü yayınlanan Microsoft’un hizmet ve promosyon görselleri arasında  Microsoft bireyler ve işletmeler için bir Wi-Fi hotspot hizmeti sunmayı planladığı  yanlışlıkla doğrulanmış gözüküyor.

Yanlışlıkla diyoruz çünkü Salı günü Microsoft web sitesinde bazı hizmet detayları ve promosyon görüntüleri yayınlandı. Bu yayınlanan görüntüler içerisinde Microsoft WiFI denilen yayınlanmamış hizmet ile ilgili detaylarda yayınlandı.

Kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı.

Şirket sitesine göre iOS, Android, Windows, Windows Phone ve Mac OS X için bağımsız bir uygulaması olarak, Microsoft WiFi sunmayı planlıyor.

Ayrıca web sitesine göre, Office 365 Kurumsal aboneler içinde hizmet verecek bir  iş versiyonu olacak.

Microsoft_wifi

Microsoft WiFi , havalimanları, oteller, restoranlar ve diğer kamu boşluklar dahil 130 milyon ülkede 10 milyon noktada geniş bir kapsama  alanı olacak.

Microsoft Sözcüsü Microsoft olarak biz milyonlarca sorunsuz Wi-Fi noktası getirecek Microsoft WiFi adında yeni bir hizmet üzerinde çalıştığımızı söyleyebiliriz. Ancak  bu hizmetin ne zaman kullanılabilir olacağı daha kesin değil bizde ek ayrıntı paylaşımı için sabırsızlanıyoruz ancak  şu anda henüz kesin bir şey yok.” dedi.
Microsoft özellikle Microsoft Wifi ile  Google’ın Project Wifi atağına bir nevi karşılık vermeye çalışıyor.