Sosyal Medya

Windows

Microsoft, Windows 10’un Ekim güncellemesi için son bir önizleme yayınladı

Microsoft, Windows 10'un Ekim güncellemesi için son bir önizleme yayınladı. Özellikle Windows Altında Linux Çekirdeğini kullanacaklar için...

Microsoft, Windows 10’un Ekim güncellemesi için son bir önizleme yayınladı

Önümüzdeki ayın Windows 10 özellik güncellemesi, Başlat menüsünü ve Edge’i değiştirecek.

Windows 10 20H2 güncellemesi, görsel olarak yenilenmiş Başlat menüsü, geliştirilmiş bildirimler, önceden yüklenmiş Chromium Edge tarayıcısı ve Edge sekmelerinden Alt + Tab özelliği gibi birkaç yeni özellikle gelecek ay gelecek.

Ayrıca, Microsoft eski sistem aracını aşamalı olarak kaldırdıkça, Denetim Masası’ndaki daha fazla özelliği modernleştirilmiş Ayarlar sayfasına da getiriyor.

Geçtiğimiz birkaç aydır Insiders için test halindeydiler, ancak Windows Blog‘daki bir gönderi, güncellemenin şimdi yayına giren güncellemenin nihai yapı olmasını beklediklerini temsil ettiğini ortaya koyuyor. Özellikle yeniliklerin çok stabil olması zorunlu zira Linux için Windows Alt Sistemi kullanıcıları bilinen bir sorunla ilgili notları kontrol etmek isteyecektir.

Yeni güncellemeyi denemek istiyorsanız, Sürüm Önizleme kanalında Insider programında olsanız bile, Windows Güncelleme paneline gidip 19042.508 (KB4571756) Derlemesini kurmayı seçerek bulmanız gerekir. Beta kullanıcıları için buna ihtiyaç bile yok size otomatik olarak gelmiş olması gerekiyor.