Sosyal Medya

Kripto Para

MIDWOOD, MID TOKEN ile kripto dünyasına adım atıyor!

Global film ve eğlence dünyasının parlamaya başlayan yıldızı MIDWOOD, MID TOKEN ile kripto dünyasına adım atıyor. MIDWOOD İstanbul Film Stüdyoları A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve arzının 2.000.000.000 olacağı açıklanan MID TOKEN, piyasaya 0.020 BUSD taban fiyattan sunulacak.

MIDWOOD, MID TOKEN ile Film ve Eğlence Endüstrisinde Yeni Bir Heyecan Başlatıyor!

Global film ve eğlence dünyasının parlamaya başlayan yıldızı MIDWOOD, MID TOKEN ile kripto dünyasına adım atıyor. MIDWOOD İstanbul Film Stüdyoları A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve arzının 2.000.000.000 olacağı açıklanan MID TOKEN, piyasaya 0.020 BUSD taban fiyattan sunulacak. Projenin paydaşı olan Fintech Global A.Ş.’ de MIDWOOD adına Bep20 ağı kullanarak oluşturduğu MID TOKEN kripto varlıklarını, küresel film ve eğlence dünyasıyla buluşturacak. MID TOKEN’ın ön satışı 28 Nisan 2022, Perşembe günü 03.00’te https://midtoken.io/tr web sitesinde ve de ardından global borsalarda gerçekleşecek.

Kripto Varlıkları, Global Film ve Eğlence Dünyasıyla Buluşturan 

MID TOKEN Dikkatleri Üzerine Çekiyor!

Türkiye’nin uluslararası arenada ilk film platosu ve bir dünya markası olarak dünya film endüstrisine hizmet vermeye başlayacak MIDWOOD İstanbul Film Stüdyo Kompleksinin vereceği hizmetlerde ve sunduğu fırsatlarda kullanılacak olan MID TOKEN, film ve eğlence evrensel dünyasında avantajlar sağlayacak tek token olacak.

MIDWOOD İstanbul Film Stüdyo Kompleksi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet San   MID TOKEN

MIDWOOD İstanbul Film Stüdyo Kompleksi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet San konuyla ilgili olarak,

“Avrupa’nın en büyük, dünyanın önemli film-içerik üretim merkezi olma yolunda hızla ilerleyen MIDWOOD, MID TOKEN ile de sektörün tüm paydaşlarının birbirine bağlayacağı bambaşka bir vizyonu şekillendirecek. Aynı zamanda MIDWOOD Metaverse evreninde de kullanılabilecek olan MID TOKEN, film yapımcılarından dağıtıcılara, içerik oluşturuculardan son kullanıcılara varıncaya kadar sektörün global tüm paydaşlarına çok özel ve farklı avantajlar sunacak” açıklamasında bulundu.

San ayrıca, “MID TOKEN ile her daldaki sanatçılar ve eser üreticileri, sanatsal bir metaverse evreni içerisinde dolaşabilecek, NFT oluşturulabilecek ve oluşturulan NFT’ler ile MIDWOOD Metaverse evreninde sanat galerisi açılabilecek” şeklinde konuştu.

Sürekli gelişen ve genişleyen alt yapısı ile sunduğu fırsatları her geçen gün artıracak olan MID TOKEN, tüm paydaşlarını tamamen bağımsız ve demokratik bir şekilde eko-sistemine entegre edecek ve yapacağı geliştirmeler konusunda da paydaşlarıyla ortak karar verecek.

MID TOKEN Dikkat Çeken 3 Stratejik Vizyon Sunuyor!

MIDWOOD METAVERSE

MIDWOOD METAVERSE evreninde düzenlenecek filmlerin ön gösterimlerinden özel buluşmalara, konserlerden VIP organizasyonlara varıncaya kadar pek çok etkinlikler ile yapımlarda kullanılacak tüm ekip ve ekipmanlar ile hizmetlerde, NFT oyunlarında, NFT eserlerin sergileneceği sanat galerileri ve mağazalarda MID TOKEN kullanılacak.

NFT MARKET

MIDWOOD METAVERSE evreninin içerisinde NFT eserlerin sergileneceği sanat galerileri ve mağazalar oluşturulacak, MID TOKEN kullanıcıları, MIDWOOD NFT MARKET içerisinde yer alacak bu galeri ve mağazalarda bulunan eserleri satın alabilecek.

Bununla birlikte dünyanın ilk Film NFT Marketi’nin açılacağı MIDWOOD METAVERSE evreninde MID TOKEN kullanıcıları, MIDWOOD’un hizmet verdiği bazı projelerin çıkartılacak olan özel NFT koleksiyonlarının MIDWOOD NFT Market içerisinden alım-satım işlemlerini de gerçekleştirebilecekler.

YAKMA PROGRAMI

MID TOKEN’lar MIDWOOD’un satın alım taahhütü ile her yıl belirli periyotlarla satın alınıp yakım işlemi gerçekleştirilecektir. Bu sayede MID TOKEN, deflasyonist bir kripto varlık oluşturmuş olacak.

MID TOKEN için;

MID TOKEN Sosyal Medya Mecraları