Sosyal Medya

Kripto Para

Minecraft, Worldcoin’in entegrasyonunu onayladı!

GODS Epic Games Store'a geri döndükten sonra yükselişe geçti, Minecraft, Worldcoin'in entegrasyonunu onayladı.

Minecraft, Worldcoin’in entegrasyonunu onayladı!

GODS Epic Games Store’a geri döndükten sonra yükselişe geçti, Minecraft, Worldcoin’in entegrasyonunu onayladı.

Bybit Global tarafından hazırlanan bültende günün sektör gelişmelerine yer veriliyor. Küresel hisse senedi piyasası tatil nedeniyle kapalıydı.  Daha geniş kripto para piyasası düşüş yaşadı ve Bitcoin ve Ether son 24 saat içinde sırasıyla %0,06 ve %0,33 düştü.

Bugünün en iyi performans gösteren oyunu, Web3 oyun gelişmelerini kutlayan Epic Games Store’a yeniden katıldıktan sonra %23,4 artış gösteren GODS oldu. 

 

Haziran 2019’da piyasaya sürülen Gods Unchained (GODS), oynaması ücretsiz, oynadıkça kazanılan bir dijital ticaret kartı oyunudur. Her kart, web3 oyunlarına yönelik bir Ethereum L2 olan ImmutableX platformunda bir NFT’dir. Gods Unchained, hızlı tempolu oynanışı ve stratejik deste oluşturmayı vurgulamaktadır. Oyuncular altı tanrıdan birini seçer, 30 kartlık desteler oluşturur ve taktiksel savaşlara katılır. Oyun, rakibin koruma gücünü sıfıra indirmeyi amaçlayan karar verme, kaynak yönetimi ve kart tabanlı savaşa odaklanır. Geçtiğimiz günlerde GODS, Epic Games’in içerik politikalarının revize edilmesini kutlayarak Epic Games Store’a geri döndüğünü duyurdu. Bu gelişme tüm Web3 oyun topluluğu için olumlu bir adım olarak görülüyor.

 

 

Genellikle kripto para ve NFT’lere karşı olan Minecraft, Worldcoin’in entegrasyonunu onayladı.

 

Worldcoin, Minecraft’ta oyuncu doğrulaması için retina tarama teknolojisini kullanarak güvenliği ve oynanışı geliştiriyor. Bu entegrasyon, oyun içi kripto para birimi veya jetonları içermeyen World ID kimlik bilgilerine odaklandığı ve böylece Minecraft’ın oyun içi içeriği ve ayrıcalığı etkileyen blok zinciri teknolojilerine karşı düzenlemelerine uyduğu için kabul edilmektedir. Worldcoin girişimi resmi değildir ancak Minecraft’ın güncellenmiş yönergeleri kapsamında izin verilebilir.