Sosyal Medya

Sosyal Medya

Minecraft’ın büyük vahşi yaşam güncellemesi 7 Haziran’da geliyor

Vahşi Yaşam Güncellemesi yeni ortamlar, çeteler, bir tekne... ve bir yığın çamur ekliyor...Birkaç ay sürdü, ancak Minecraft'ın The Wild Güncellemesi neredeyse geldi. Mojang ve Microsoft, The Wild'ı 7 Haziran'da tüm platformlarda yayınlayacak ve söz verildiği gibi geniş kapsamlı olmaya devam ediyor. 

Minecraft’ın büyük vahşi yaşam güncellemesi 7 Haziran’da geliyor

Vahşi Yaşam Güncellemesi yeni ortamlar, çeteler, bir tekne… ve bir yığın çamur ekliyor…

Birkaç ay sürdü, ancak Minecraft’ın The Wild Güncellemesi neredeyse geldi. Mojang ve Microsoft, The Wild’ı 7 Haziran’da tüm platformlarda yayınlayacak ve söz verildiği gibi geniş kapsamlı olmaya devam ediyor.

Yenileme, iki biyom, bir mangrov bataklığı ve çetelerin (Shrieker ve Warden gibi) yanı sıra özel kaynakları gizleyen bir “derin karanlık” ekler. Sandıklı bir tekneye de binebilirsiniz, böylece bir gölü geçiyorsanız arkanızda malzeme bırakmanız gerekmeyecek.

Yükseltme ayrıca bir çamur bloğu (doğal olarak kir ve su ile yapılmış), kalabalık tarafından oylanan bir eşya toplayıcı çetesi (alay) ve iribaşlardan büyüyen bir kurbağa ekleyor. Magmaya saldırırsa “froglights” bile üretiyor.

Bu yeni hareket, Mojang’ın genişleme stratejisini yeniden düşünmek zorunda kalmasından bir süre sonra geldi. Derin karanlık biyom aslında 2021’de ortaya çıkacaktı, ancak geliştirici iki parçalı Caves and Cliffs Update’in boyutuyla boğuştuğu için The Wild’a kadar bekledi.

Wild Update 7 Haziran’da Minecraft için indirilebilir: Bedrock EditiononXbox ,PlayStation, Nintendo Switch, iOS, Android ve Windows– ve Minecraft: Java EditionWindows, macOS veLinux.