Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Mobil Kaave Falı Kurban Bayramında da Trend Oldu!

Kaave, Kurban Bayramı’nda kullanıcılarının keyfine ortak oldu. Bayram tatili süresi boyunca 14 milyon kahve falı, astroloji ve tarot yorumlayan Kaave, içeriğindeki oyunlarla da kullanıcılarının hem eğlenmesini hem de kazanmasını sağladı.

Mobil Kaave Falı Kurban Bayramında da Trend Oldu!

 

Bayram tatili boyunca 14 milyon fal yorumlandı

 

Türkiye başta olmak üzere Orta Doğu ülkeleri, Amerika, Almanya ve Hollanda’da aktif kullanılan süper eğlence uygulaması Kaave, Kurban Bayramı ziyaretlerinin ve sohbetlerinin en keyifli eşlikçisi oldu. Bayram tatilinde kullanımı tam yüzde 35 artan Kaave, 14 milyon kahve falı, astroloji ve tarot yorumladı.

Mobil dünyada yapay zekaya insan önsezisini kazandıran ilk ve tek uygulama Kaave, Kurban Bayramı’nda kullanıcılarının keyfine ortak oldu. Bayram tatili süresi boyunca 14 milyon kahve falı, astroloji ve tarot yorumlayan Kaave, içeriğindeki oyunlarla da kullanıcılarının hem eğlenmesini hem de kazanmasını sağladı.

 

 

“Bayram ziyaretlerinin en keyifli eşlikçisi Kaave oldu”

 

Her bayramda kullanıcıların keyiflerine daha çok ortak olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Kaave’nin kurucusu Selin Sağol Sade,

Bayramlarda yapılan ziyaretler dolayısıyla kahve tüketiminde büyük bir artış yaşanıyor. Bu ziyaretlerin ve kahve sohbetinin en keyifli eşlikçisi ise Kaave uygulamamız oldu. Bu bayramda da her kesimden ve her yaş grubundan kullanıcılarımıza 14 milyon kahve falı, astroloji ve tarot yorumuyla eşlik ettik. Bu sayede günlük kullanım oranımız yüzde 35 arttı” dedi.

Fal yorumlarından oyunlara kadar birçok hizmet sunuyor

 

Gelişmiş yapay zeka ve canlı yorumcuların bir arada bulunduğu tek süper eğlence uygulaması Kaave, Android, iOS ve Huawei platformlarında 50’den fazla ülkede aylık 7 milyon aktif kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Kahve, astroloji ve tarot yorumlarının yanı sıra olumlama kategorisine ve oyun kategorisine sahip olan Kaave, kullanıcılarına 7/24 hizmet veriyor. Olumlama kategorisi ile “Sağlığımla ilgili endişelerden arınıyorum”, “Kariyerimle ilgili hayallerime kavuşmamı sağlayacak fırsatlarla çevriliyim” gibi olumlama cümlelerini gün içerisinde kullanıcıların seçtiği aralıklarla bildirim olarak gönderen Kaave, Falcı Bacı’nın Bahçesi oyunu ile ise hem kazandırıyor hem de eğlendiriyor.