Sosyal Medya

Otomobil

Mobilup’ın Yeni Şubesi “Mobilup Adana”nın Açılısı Gerçekleşti

Mobilup, İstanbul’dan sonra Adana’da açtığı yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı. İsotlar Grup’un çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mobilup, e-ticaret sektörüne yeni bir bakış getirmek amacıyla 2020 yılında ‘’ Harekete Geçirir’’ mottosuyla sektöre güçlü bir giriş yapmıştı.  

Mobilup’ın Yeni Şubesi “Mobilup Adana”nın Açılısı Gerçekleşti

Otomotiv ve motosiklet maliyetlerinde yaşanan dalgalanmalar ve bakım giderleri, araç kiralama ve 2. el sektöründeki hareketliliği hızla artırdı. Mevcut uygulamalardan sıyrılarak sektöründe yeni nesil e-ticaret, araç kiralama, 0 km ve 2. el motosiklet satışını gerçekleştiren Mobilup, İstanbul’dan sonra Adana’da açtığı yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı.

57 yıllık tecrübesiyle otomotiv, motosiklet, tarım işletmeleri ve tarım makineleri sektörlerinde üst düzey hizmetler sunan İsotlar Grup’un çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mobilup, e-ticaret sektörüne yeni bir bakış getirmek amacıyla 2020 yılında ‘’ Harekete Geçirir’’ mottosuyla sektöre güçlü bir giriş yapmıştı.

Mobilup İle Araç Kiralama ve Motosiklet Sektörüne Yeni Bir Bakış!

Mobilup, son model ve düşük kilometreli araçlarıyla, güvenli ve hızlı rezervasyon ile araç kiralama hizmetini sunarken, 0 km ve 2. el motosiklet arayışında olanlara ise Peugeot, Brixton, Lambretta, Malaguti, UM, Horwin, Govecs gibi markalar başta olmak üzere birçok farklı motosiklet markasını seçenek olarak sunmayı Adana’da da sürdürecek.

Mobilup’ın kısa sürede sektördeki güçlü rakiplerinin arasına katıldığını ifade eden İsotlar Grup Filo ve 2. El Operasyonlar Direktörü Murat Atban, “Otomotiv ve motosiklet aksesuarlarını online ortamda 7/24 ulaşılabilir kılan, araç kiralamada sektörel kampanyalarıyla dikkatleri üzerine toplayan, 0 km ve 2. el motosiklet satışındaki ödeme yöntemleriyle fark yaratan Mobilup’ın kısa zamanda hızla yol alması bizi çok mutlu ediyor. İstanbul ve Adana’dan sonra Türkiye’nin farklı bölgelerinde merkezlerimizin konumlandırılmasıyla ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.