Sosyal Medya

Donanım

Monster Notebook, Windows 11’le kesintisiz oyun deneyimi sunuyor!

Windows 11’li Monster Notebook’lar hızlı, güvenli, kesintisiz bir oyun deneyimi yaşamak ve Xbox Game Pass ile yüzlerce oyun seçeneğini deneyimlemek isteyenler için farklı model seçenekleriyle geliyor.

Monster Notebook, Windows 11’le kesintisiz oyun deneyimi sunuyor!

 

Monster Notebook, Windows 11’le kesintisiz oyun deneyimi ve yüzlerce oyun seçeneğini birarada sunuyor…

 

Windows 11’li Monster Notebook’lar hızlı, güvenli, kesintisiz bir oyun deneyimi yaşamak ve Xbox Game Pass ile yüzlerce oyun seçeneğini deneyimlemek isteyenler için farklı model seçenekleriyle geliyor.  Abra, Tulpar ve Huma* modelleri Windows 11’in güçlü özellikleriyle gelirken, Windows 11 Pro’lu Semruk modeli ise kurumsal özelliklerin ön plana çıktığı bir deneyim sunuyor. Yapay zeka tabanlı kişisel asistanınız Windows’da Copilot’la hem gündelik hayatınızı hem de iş yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. 

 

Windows 11, üretkenliği ve eğlenceyi sürdürmenin en yeni yollarını gelişmiş güvenlik özellikleriyle sunuyor. Birden fazla işi aynı anda yapmaya olanak sağlayan teknolojisi ve sade masaüstü görünümüyle kullanışlı bir tasarım sunan Windows 11, 1 aylık Xbox Game Pass** üyeliği hediyesi ile yüzlerce oyunun tek bir tıkla oynanmasını sağlıyor.

Abra, Tulpar ve Huma modellerinde yeni Windows 11 özelliklerinin gücünü sunan Monster Notebook, Windows’un gelişmiş güvenlik özellikleriyle de kullanıcılarını farklı güvenlik katmanları ile koruma altına alıyor. Windows 11’de, DirectX 12, Auto HDR desteği ile oyunları 4K UHD çözünürlükte oynamanın ve oyun performansını, grafik kalitesini, yükleme hızını artırmanın keyfini yaşamak mümkün.

 

Windows 11’li bir bilgisayara geçiş yaparak yapay zeka tabanlı Windows’da Copilot teknolojisini deneyimleyebilirsiniz. Copilot, doğrudan masaüstünüzden iletişim kurarak bilgisayarınızdaki sorulara hızla cevap bulmanıza, ayarları kontrol etmenize, uygulamaları başlatmanıza yardımcı oluyor. Copilot, ayrıca kişisel asistanınız gibi görev yaparak az zamanda çok iş yapmanızı, kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırmanıza da olanak sağlıyor.

 

Windows Copilot’la oyun önerileri almak, alışverişe çıkmadan önce birden çok web sitesinden istediğiniz bilgilere en kısa sürede ulaşmak ve en iyi ürünü, en doğru fiyata seçmek mümkün. Sosyal medya ya da doğum günü davetleri için farklı ve çarpıcı mesaj ve içerikler hazırlamak, okul projelerini daha hızlı tamamlamak da Copilot’un özellikleri arasında yer alıyor.

 

Windows 11 Pro’dan profesyonellere özel çözümler

Ekran alanının optimize edilmesini sağlayan tasarımıyla Windows 11 Pro, profesyonellerin en verimli şekilde çalışmasına destek oluyor. Kolay kullanıma sahip arayüzüyle iş yükünü azaltan yazılım, sunduğu sezgisel deneyimle işe odaklanılmasını sağlıyor. Yenilenen ‘Başlat ve Görev Çubuğuyla’ işlerin daha hızlı bitmesine imkan sağlayan Windows 11 Pro, gelişmiş donanım tabanlı güvenlik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Semruk modelleriyle kullanıcılarına Windows 11 Pro ayrıcalığını yaşatan Monster Notebook, rakipsiz fiyatı rakipsiz performansla sunuyor.

Son 30 günün en iyi fiyatları

Monster Notebook, yeni nesil işlemcili Monster Notebook’larda ve aksesuarlarda son 30 günün en iyi fiyatlarını sunuyor.  Seçili, Abra, Tulpar, Huma ve Semruk notebooklarda geçerli indirimlerle cazip fiyatlarla bir performans canavarına sahip olmak mümkün. Kullanıcılarına seçili modellerde; notebook çantası ve 1 aylık Xbox PC Game Pass üyeliği de hediye eden Monster Notebook, aksesuar modellerinde de oyunseverlere sürpriz indirimler sunuyor.

Performansın en estetik hali

Yeni yıl kampanyasıyla; Abra, Tulpar, Huma ve Semruk model ürünlere son 30 günün en düşük fiyatlarıyla sahip olunabiliyor. Uzun pil ömrü, yüksek performans özellikleri, yapay zeka destekli teknolojilerle öne çıkan ve kesintisiz oyun oynama ve iş süreçlerini yürütme imkanı sunan modeller, kullanıcıların bütün ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Yüksek teknoloji özellikleriyle dikkat çeken ürün serileri, yüksek performansı her zaman her yerde yaşayabilmeye imkan tanıyor. En yeni teknoloji özelliklerine sahip olan performans canavarları hem oyunlarda hem de yüksek güç gerektiren uygulamalarda maksimum performans elde edilmesini sağlıyor.

Yenilenen grafik mimarisi sayesinde yüksek çözünürlükte hızlı ekran yenilenmesi, akıcı ve gerçekçi bir oyun deneyimi sunan modeller, performansın en estetik halini yaşatıyor.

Ömür boyu bakım garantisi ile daha uzun ömürlü

Monster Notebook, “Ömür Boyu Ücretsiz Bakım Garantisi” kapsamında ücretsiz bakım hizmeti sunarak üstün müşteri deneyimi politikasının hakkını veriyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar, anlaşmalı kargo şirketleriyle Monster Notebook’larını ücretsiz olarak teknik servislere gönderebiliyor. Bakım hizmeti kapsamında yapılan fan, toz, klavye, ekran temizliği ve termal macun yenilemesi gibi işlemler cihazların ilk günkü performansını koruyor ve kullanım ömrünü uzatıyor. Monster Notebook, ilk 15 gün içinde koşulsuz iade sağlıyor.