Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları tüm hızıyla İzmir’de devam ediyor

Oyun dünyasının fenomen isimlerini teknoloji tutkunlarıyla buluşturan Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları, 1 Nisan Cuma günü ünlü oyun yayıncısı Tamer Yeşildağ’ın katılımıyla Monster Notebook İzmir Mağazasında gerçekleşecek.

Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları tüm hızıyla İzmir’de devam ediyor

Oyun dünyasının fenomen isimlerini teknoloji tutkunlarıyla buluşturan Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları, 1 Nisan Cuma günü ünlü oyun yayıncısı Tamer Yeşildağ’ın katılımıyla Monster Notebook İzmir Mağazasında gerçekleşecek. Etkinliğe katılan oyun severler Tamer Yeşildağ ile oyun oynayarak Pusat V11 Gaming Mouse veya Pusat Gaming Mousepad hediyesi kazanma şansına sahip olacak ve etkinliğe özel indirimlerden yararlanma fırsatı bulacak. 

Oyun tutkunlarının fenomenlerle buluşarak birlikte oyun oynama fırsatı yakaladığı Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları’nda sıra Monster Notebook İzmir Mağazası’na geldi. 1 Nisan Cuma günü saat 15.00’da başlayacak etkinliğe katılanlar, RTX ekran kartlı Monster Notebook’ların sunduğu eşsiz oyun performansını ünlü oyun yayıncısı Tamer Yeşildağ ile deneyimleyerek sürpriz ödülleri kazanma şansı elde edecek.

NVIDIA DLSS teknolojisiyle geliştirilen GeForce RTX30 serisi ekran kartlarıyla donatılmış Monster Notebook’ların sunduğu performans değerlerini birebir inceleme imkânı bulacak katılımcılar, ayrıca Pusat marka oyuncu aksesuarlarında yüzde 10, seçili dizüstü bilgisayar modellerinde yüzde 5 indirim fırsatlarından da yararlanabilecek.

Performansın sınırlarını zorlayan NVIDIA teknolojilerini fenomenlerle birlikte deneyimleme imkânı

Geçtiğimiz hafta Monster Notebook İstanbul ve Ankara mağazalarında gerçekleşen Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları 2 bin 500’den fazla oyun severe ev sahipliği yaparak eğlence dolu anlara sahne olmuştu. Monster Notebook Kadıköy Mağazası’nda düzenlenen İstanbul buluşmasında Mete Özbey, Tuna Yurdakul ve Enis Kirazoğlu ile oyun oynayan ve sürpriz hediyeler kazanan ziyaretçiler, üst düzey teknoloji performansı sunan NVIDIA DLLS ve RTX teknolojilerinin detaylarını yakından inceleme fırsatı buldu.

NVIDIA RTX 3060 ekran kartlı Tulpar T7 V25.1.2 üzerinden DLSS destekli Dying Light 2 oyununu oynayan katılımcılar, doğal çözünürlük ayarlarından daha gelişmiş çözünürlük seviyesi sunarken aynı zamanda iki kata kadar FPS artışı sağlayan DLSS teknolojisi sayesinde nefes kesen aksiyon sahnelerini gerçeği aratmayan görüntü kalitesiyle oynadı.

Monster x GeForce RTX Buluşmalarının Ankara ayağında ise “Unlost” Cantuğ Özsoy, hayranları ile buluştu. 5vs5 Volarant turnuvasında Cantuğ Özsoy ve ekibiyle oyun oynayan ziyaretçiler, Pusat V11 Gaming Mouse ve Pusat Gaming Mousepad ödülleri için mücadele ederken eğlenceli saatler geçirdi.

Monster x GeForce RTX Mağaza buluşmaları ve devam eden kampanyalar hakkında detaylı bilgiye Monster Notebook web sitesinden ve sosyal medya kanallarından ulaşabilirsiniz.