Sosyal Medya

Android

Moto Z Walkie Talkie Modu, Moto Z’yi Telsiz Telefona Dönüştürüyor

Moto Z Walkie Talkie Modu, Moto Z'yi Telsiz Telefona Dönüştürüyor. Motorola Moto Z'yi geliştirme çabaları, Yeni Moto Z Mod'lar Geliyor.

Yeni Moto Z Modu, Moto Z’yi bir telsiz telefona dönüştürüyor.

Moto Z Walkie Talkie Mod bir Indiegogo Projesi!

Motorola Moto Z akıllı telefonu için tüm dünyada düzenlediği yarışmalarla girişimci donanım geliştiricilerini yeni Mod’lar yaratmaya teşvik ediyor.

Moto Z Walkie Talkie Mod

Düzenlenen yarışmaların sonuçları bu zamana kadar sınırlı sayılabilirdi. Şimdi bir Indiegogo projesi ile Linc Radio bunu değiştirmiş olabilir.

Moto Z Walkie Talkie

Proje ile Moto Z Mod’larına bir telsiz telefon modu ekleniyor. Linc Smart Walkie Talkie adı verin yeni Moto Z Modu, yaratıcıların söylediği gibi şık bir küçük telsiz modu olarak karşımıza çıkıyor. Moto Z Walkie Talkie Mod hücre servisi olmaksızın altı mil uzaklığa kadar bir dizi alanda iletişim içinde kalmanızı sağlayacak kadar etkili olacak.

Linc, Kayak Merkezleri gibi gürültülü alanlarda bile sorunsuz bir deneyim sağlamak için 121 özel kanalı olan tüketici düzeyindeki frekanslarda (GMRS / FRS) çalışabiliyor.

Mod ayrıca bir kayak asansöründeki bir kişiye SMS gönderebilir veya ses aktarabilir veya sizi otelin barında bekleyen bir grup arkadaşına yönlendirebilir.

Cep telefonunuz üzerinden GSM bağlantınız olmadığı durumlarda bile GPS konumunuzu akıllı telefonunuzdan gönderebilirsiniz.

Mod suya ve toza dayanıklı ve bir NOAA hava durumu radyosu, ayrıca acil durum ışığı görevi yapacak özelliklere sahip.

Linc, 20 saat bekleme süresi için kendi 1,500 mAh bataryasına sahiptir ve diğer geleneksel iki yönlü telsizlerle bile iletişim kurabilir.

Yeni Moto Z Walkie Talkie Mod, Moto Z’ye sorunsuz bağlanırken Bluetooth aracılığıyla herhangi bir akıllı telefon ile de çalışabilir.

Projeyi desteklemek isteyenler için fiyat 99$. Bir siparişte siz verebilirsiniz. Indiegogo