Sosyal Medya

Otomobil

MOTOR AŞİN Automechanika Frankfurt’taki Yerini Alıyor!

Geçtiğimiz yıl 50'nci yaşını kutlayan ve 200'den fazla premium yedek parça markasının ana distribütörlüğünü yapan MOTOR AŞİN, iki yılda bir gerçekleşen Automechanika Frankfurt Fuarı'na bu yıl ilk kez katılım gösterecek.

MOTOR AŞİN Automechanika Frankfurt’taki Yerini Alıyor!

Geçtiğimiz yıl 50’nci yaşını kutlayan ve 200’den fazla premium yedek parça markasının ana distribütörlüğünü yapan MOTOR AŞİN, iki yılda bir gerçekleşen Automechanika Frankfurt Fuarı’na bu yıl ilk kez katılım gösterecek. 13-17 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve her düzenlendiğinde ziyaretçi olarak katıldıkları fuarda, ilk kez katılımcı olarak yer almanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden MOTOR AŞİN CEO’su Saim Aşçı,

“Messe Frankfurt tarafından 1971’den düzenlenen Automechanika Frankfurt Fuar’ında sektör paydaşlarımızla buluşmak ve bir Türk markası olan MOTOR AŞİN’in farkını Avrupa’ya taşımak için gidiyoruz. Kuruluş tarihi bizlerle aynı olan ve aynı miladı paylaştığımız bu devasa organizasyonda, 5 binden fazla katılımcı boy gösterecek ve otomotivin geleceği burada konuşulacak. Ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz.” dedi.

Ülkemizde otomotiv ve ticari araç pazarında, yedek parça ve satış sonrası sektörünün gelişiminde önemli roller üstlenen MOTOR AŞİN, bir Türk markası olarak Dünya arenasında ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin en eski otomotiv şirketlerinden biri olan MOTOR AŞİN, bu yıl 13-17 Eylül 2022 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek Automechanika Frankfurt Fuarı’nda ilk kez katılımcı olarak boy gösterecek.

“Dubai ve Moskova’nın ardından Frankfurt’tayız”

150 metrekarelik ortalamanın üstünde bir stant ile fuardaki yerini alacak MOTOR AŞİN’in CEO’su Saim Aşçı,

“Automechanika Dubai ve Automechanika Moskova’da yer almıştık, Frankfurt Fuarı’nın ise bunların arasında en özeli olacağını hissediyoruz.

Hazırlıklarımızı yaptık, yeni kimliğimiz ve güçlü vizyonumuzla Frankfurt Fuarı’nda ön plana çıkarak ülkemizi gururla temsil etmeyi hedefliyoruz. Alanımızda mümkün olduğunca çok misafiri ve konuğu ağırlayıp, misafirperverliğimizi ve kültürümüzü de yansıtmak istiyoruz. 70’den fazla ülkeden katılım sağlanan fuar çok kültürlüğü ile de kozmopolit bir deneyim sunacak. Ülkemiz için ihracat fırsatlarını artacağı, işbirlikleri ve anlaşmaların yapılacağı verimli bir fuar olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.