Sosyal Medya

Android

Motorola’nın Yeni Polaroid Baskı Modu, Telefonun Arkasına Renkli Yazıcı

Motorola'nın Yeni Polaroid Baskı Modu, Telefonun Arkasına Renkli Yazıcı. Polaroid-Printing Mod Moto Z kullanıcılarını memnun edecek

Motorola Moto Modlar Bir Yenisini Daha Ekledi 

Motorola’nın Yeni Polaroid Baskı Modu, Polaroid-Printing Mod Moto Z kullanıcılarını memnun edecek. Moto Z’nin arkasında renkli yazıcı fikri harika değil mi? Çek Çıkar.

Motorola’nın yeni Polaroid baskı modu bir Moto Z satın almak için en iyi neden olabilir. Motorola’ya gerçekten hakkını teslim etmek lazım. Herkesin Modüler akıllı telefon fikrinden uzaklaştığı bir dönemde bu fikre sıkı sıkıya bağlı kalan şirket; bir bir ardına Moto Mod Eko sistemine yenilerini kazandırıyor.

Moto Z Yeni Polaroid Baskı Modu

Bugün Motorola belki de bunlardan en iyi olacak olan Polaroid Baskı Mod’u tanıttı. Moto Z akıllı telefonunuzun arkasına yapışan bir renkli yazıcı fikri gerçekten harika.

Tam olarak ne beklediğinizden hoşlanıyor gibi görünüyor. Telefonunuzun arkasına takın, bir fotoğraf çekin (hatta bir donanım düğmesi vardır) ve telefonunuzdan doğrudan fotoğraf kağıdına basın. Hepsi bu. Harika görünüyor. Elbette mevcut fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar, Facebook ve Instagram‘dan da yazdırabilirsiniz. Belki de tek eksikliği fotoğrafları klasik boyutlarda değilde 2 x 3 boyutunda çıkarılıyor olması ancak küçük bir aygıta göre sığabilecek çok şey var.

Tüm Moto Modlarında olduğu gibi, Insta-Share Yazıcısı da Moto Z serisindeki tüm cihazlarla (ve teorik olarak gelecek yılın modellerinde) çalışmalıdır.

Snap, Print and Share Anywhere with Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod on Motorola