Sosyal Medya

Otomobil

Motul, Türkiye’de resmi e-ticaret sitesi shoptr.motul.com‘u hizmete sundu!

MOTUL E-TİCARET SİTESİ AÇILDI

Motul’un resmi e-ticaret web sitesi shoptr.motul.com hizmete girdi…

Motul’ün dijitalleşme yolunda attığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Lider madeni yağ üreticisi Motul, Türkiye’de resmi e-ticaret sitesi shoptr.motul.com‘u son tüketicinin kullanımına sundu. Araç sahipleri Motul ürünlerine artık sadece bir tık uzaklıkta.

Geliştirdiği üstün teknolojili madeni yağ serilerinin yanı sıra katkılar, servis kimyasalları, araç temizlik ve bakım ürünleri ile sektörünün en geniş ürün çeşitliliğine sahip olan Motul, uzun süredir kullanıcılardan gelen yoğun talepleri de göz önünde bulundurarak, Türkiye’deki hizmet portföyüne bir yenisini ekledi ve resmi e-ticaret sitesi shoptr.motul.com adresini online satış kanalı olarak kullanıcılarına açtı. Dijital dünyada yaptığı pazarlama faaliyetleri ile bir süredir dikkatleri üzerine çeken Motul, e-ticaret sitesi ile kullanıcılara daha yakın olmayı hedefliyor.

Kullanımı kolay, pratik bir alışveriş süreci

Web sitesinin kullanımı oldukça kolay. Kullanıcı dostu arayüze sahip siteye girdikten sonra ürün bilgilerine ve fiyatlarına kolayca ulaşmak mümkün. Üyelik sistemi ile çalışan sitede kullanıcılar eski siparişlerini görebiliyor ve favori ürün listesini oluşturabiliyor.

Araç sahipleri için geliştirilen yenilikçi projelerle Motul markasına olan tutku ve bağlılık günden güne artarken, Motul, bu yeni hizmeti ile kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımayı planlıyor.

Açılışa özel hediye kampanyası kullanıcıları bekliyor

shoptr.motul.com adresinden ulaşılabilen sitede Otomotiv, Motosiklet, Marin ve 300V Performans kategorilerinin yanı sıra SuperFan kategorisi altında son tüketicilerden yoğun talep gören Motul markalı giyim ve aksesuarlardan oluşan lifestyle ürünleri de satın almak mümkün.

Otomobil, motosiklet ve tekne sahipleri, araçlarının servis ihtiyaçları için Motul’ün yetkili servisleri Garage Concept noktalarına dair adres, telefon gibi bilgileri Motul’ün websitesinden edinebileceği gibi, bakımlarını kendileri yapmak isteyen araç sahipleri için ise e-ticaret sitesi büyük kolaylık sağlıyor.

Açılışa özel bir hediye kampanyası ile kullanıcıları ile buluşan online satış kanalı shoptr.motul.com çok kısa bir sürede büyük bir ilgi ile karşılandı. Motul, önümüzdeki dönemlerde de yeni projelerle hareket ve özgürlük severlerin yanında olmaya devam edecek.