Sosyal Medya

Fırsatlar

MultiNet’lilere TikTak’tan 40 TL indirim!

Araç paylaşım şirketi TikTak ile yapılan iş birliği kapsamında, MultiNet yemek kartı kullanıcıları, TikTak’tan yaptıkları ilk araç kiralamaya özel 40 TL indirim ve ilk kullanımın ardından 2 kat TikTak puan hediye kazanıyor. 

MultiNet’lilere TikTak’tan 40 TL indirim!

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, kullanıcılarına ayrıcalıklar sunan kampanyalarına bir yenisini ekledi. Araç paylaşım şirketi TikTak ile yapılan iş birliği kapsamında, MultiNet yemek kartı kullanıcıları, TikTak’tan yaptıkları ilk araç kiralamaya özel 40 TL indirim ve ilk kullanımın ardından 2 kat TikTak puan hediye kazanıyor. 

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, araç paylaşım şirketi TikTak ile MultiNet kart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, TikTak’tan araç kiralamak isteyen MultiNet kart sahipleri ilk kiralamalarında 40 TL indirim kazanıyor. Sonraki kullanımlarda ise 2 kat TikTak puan hediye ayrıcalığı elde ediyor.

Kampanyadan yararlanmak için MultiPay mobil uygulamasından MultiNet’lilere özel indirim kodunu kullanmak yeterli.

Bireylerin ve kurumların dakikalık araba kiralama ihtiyaçlarını karşılayan TikTak ile MultiNet’lileri bir araya getiren kampanya sene sonuna kadar geçerli olacak.

Araç paylaşım şirketi TikTak’la kullanıcılar farklı ihtiyaç ve zevklere uygun yüzlerce arabayı istediği dakika kadar kullanıyor.

MultiNet kullanıcıları ister fiziki kartları ile ister Multinet Up’ın mobil cüzdan uygulaması MultiPay ile ödemelerini tamamen dijital ve temassız olarak saniyeler içinde gerçekleştirebiliyor. Marketlerde kasa sırası beklemeden hizmet alıyor; eve verilen siparişlerin ödemesini kapıda saniyeler içinde ve temassız olarak yapabiliyor. Ayrıca, yemek kartı sektörünün ilk sadakat uygulaması TatlıPara sayesinde anlaşmalı MultiNet noktalarında yaptıkları alışverişlerde sanal para birimi TatlıPara kazanıyor, kart bakiyelerine eklenen TatlıPara’ları 30 bine varan restoran, kafe, büfe ve marketten oluşan MultiNet üye iş yeri ağında diledikleri gibi harcıyor.

MultiNet yemek kartı hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Multinet Up Hakkında

Multinet Up, geliştirdiği yenilikçi finansal teknoloji ve hizmetler ile kurum ve kuruluşlara, üye iş yerlerine, tedarikçilerine ve tüketicilere “değer katan” çözümler sunan bir ekosistem olarak hizmet veriyor. 2010 yılından itibaren Fransız Up grup bünyesinde bir Fransız-Türk ortaklığı olarak faaliyet gösteren Multinet Up, ekosisteminde 2 milyon kart kullanıcısı, 60 bini aşkın üye iş yeri ve 25.000 kurumsal müşteri barındırıyor.