Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Müşteri Odaklı KoçFinans’a 3 Ödül Birden!

Müşteri Odaklı Dönüşüm Yolculuğundaki Başarılı Projeler KoçFinans’a 3 Ödül Kazandırdı!

Müşterileri tarafından en çok tavsiye edilen finansal çözüm merkezi olma vizyonuyla müşteri dostu, hızlı ve kolay kredinin öncülüğünü üstlenen Koçfinans,  “Turkey CXA’22 Customer Experience Awards”da 2 altın, 1 gümüş ödülün sahibi oldu.

27 yıldır otomotiv başta olmak üzere birçok alanda bireysel ve kurumsal finansman çözümleri sunan Koçfinans, kaliteli, hızlı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile sektöründe güçlü bir konumda yer alıyor.

Şirket kültüründe çevik ve teknoloji odaklı bir dönüşümü ve buna bağlı olarak müşteri merkezlilik, iş birliği ve yenilikçilik odaklı yeni yapılanmasını başarıyla sürdüren Koçfinans, 27 kategorinin değerlendirildiği Turkey CXA’22 Customer Experience Awards da 3 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Awards International’ın Türkiye’de 2. kez düzenlediği Turkey CXA’22 Customer Experience Awards, Türkiye’de farklı sektörlerde faaliyet gösteren, firmaların müşteri deneyimi alanındaki çalışmalarını değerlendiriyor ve ödüllendiriyor. 45 şirket ve 145 finalistin yer aldığı organizasyonun ödül töreni 2 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirildi.

Müşteri deneyimi, müşteri merkezlilik ve dönüşümün odak alınarak değerlendirildiği bu ödül programında birçok değerli firma ile yarışan Koçfinans; “CX Transformation” kategorisinde Aslı Kayın sunumu ile Altın, “Customer Relationship Management” kategorisinde Aysen Çağlı Şişik sunumu ile Altın, “Business Change and Transformation” kategorisinde Ayça Kundak sunumu ile Gümüş ödülün sahibi oldu.

Finansman A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Y. Pınar Kitapçı;

Müşteri deneyimini -odağına alan Koçfinans ekibinin bir parçası olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Koç Finansman A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Y. Pınar Kitapçı;

 “Bu ödülleri Koçfinans’ın başarılı ekibinin özverili çalışmaları sonucunda aldık. 2 Altın ve 1 Gümüş ödül sahibi olmak, hayata geçirdiğimiz çalışmalarda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.  Her zaman müşteri odaklı ve çevik bir çalışma prensibini benimsiyoruz. Şirketimizin içinde bulunduğu dönüşüm -yolculuğunu birbirinden değerli ödüllerle taçlandırmak bizi çok mutlu etti.   Bu başarıda emeği geçen tüm Koçfinans takımını tebrik ediyorum” dedi.