Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Mutfakta 4 Kapılı Tazelik: Yeni Bosch MultiDoor Gardırop Tipi Buzdolabı

Bosch, dört kapılı yeni Serie 4 MultiDoor Buzdolabı ile hayallerin ötesine geçiyor. Yeni Bosch buzdolabı, benzersiz performans ve tazelik için sizi mutfağınızda daha fazla yer açmaya davet ediyor, alışveriş sıklığını azaltıyor, saklama alanı konusunda da çözüm oluyor. 

Mutfakta 4 Kapılı Tazelik: Yeni Bosch MultiDoor Gardırop Tipi Buzdolabı

Üstün tazelik teknolojileri ile yiyecekler ve içecekler için daha fazla saklama alanı sunan Bosch, dört kapılı yeni Serie 4 MultiDoor Buzdolabı ile hayallerin ötesine geçiyor. Yeni Bosch buzdolabı, benzersiz performans ve tazelik için sizi mutfağınızda daha fazla yer açmaya davet ediyor, alışveriş sıklığını azaltıyor, saklama alanı konusunda da çözüm oluyor.

91 cm genişliği ile konforu tazelikle buluşturan buzdolabı, ayarlanabilir nem kontrol mekanizmalı VitaFresh meyve/sebze çekmecesi ve VitaFresh kahvaltılık çekmecesine sahip. Et ve balıklar için de kullanılabilen VitaFresh çekmeceleri yiyeceklerin vitamin değerlerini koruyor ve çok daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor.

Dondurucu bölümünde 6 çekmeceye sahip Serie 4 MultiDoor Buzdolabı, sadece bu bölümde 200 litrelik hacim sunuyor.

Fan destekli MultiAirflow’a sahip Serie 4 MultiDoor Buzdolabı, cihazın her tarafındaki hava dolaşımını artırıyor ve sıcaklık, nem seviyelerini üstten alta kadar eşit seviyede tutuyor. Aynı zamanda, Süper Soğutma ve Süper Dondurma fonksiyonu ile saklamak istenilen gıdaları hızlı bir şekilde soğutarak besin değerlerinin düşmemesini sağlıyor.

Kolay temizlenebilir Inox kapılara sahip buzdolabı LED iç aydınlatmasıyla da rahat kullanım sağlıyor. F sınıfına kıyasla %20 daha verimli tüketim sunan Serie 4 MultiDoor Buzdolabı, 10 yıl kompresör garantisine sahip.