Sosyal Medya

Otomobil

Mutlu Akü’nün yeni nesil Start Stop Bayisi Antalya’da hizmete açıldı

Antalya’da 1985’ten bu yana Mutlu Akü bayisi olarak hizmet veren Akif Oto, yenilenen konsepti ile Start – Stop Servis Noktası olarak hizmet sunmaya başladı.

Mutlu Akü’nün yeni nesil Start Stop Bayisi Antalya’da hizmete açıldı

Antalya’da 1985’ten bu yana Mutlu Akü bayisi olarak hizmet veren Akif Oto, yenilenen konsepti ile Start – Stop Servis Noktası olarak hizmet sunmaya başladı. Tüm taşıt modellerine satış ve satış sonrası hizmet sunacak servis noktasının açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Mutlu Akü üst yönetimi katıldı.

Antalya’da Mutlu akü satış, servis ve oto elektrik noktası olarak hizmet veren Akif Oto, yeni nesil Start Stop Servis Noktası olarak hizmet vermeye başladı. Kentin önemli iş insanlarından Akif Ayanlar’ın sahibi olduğu servis noktası; teknolojik altyapısı ve yapılan görkemli açılışı ile dikkat çekti. Açılışa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Mutlu Akü üst yönetimi katıldı.

Tüm araçlar hizmet alabilecek

Akif Oto, yeni nesil Start – Stop Servis Noktası olarak son teknolojiye sahip ekipmanları ile araç bakımı, klima bakımı, periyodik bakım, yağ değişimi, silecek ve yedek parça, araç arıza tespiti, oto elektrik hizmetleri sunacak. Binek araçlardan hafif ticari modellere, ticari ve ağır ticari araçlardan filo grubu araçlara kadar tüm taşıtlar sunulan servislerden faydalanabilecek. Antalya’nın hem Türkiye’nin nüfusu en kalabalık şehirlerinden olması hem de turizm merkezlerinin başında yer alması, Akif Oto’nun yeni konsepti ile hizmet kapsamını geliştirmesinin çok isabetli bir karar olduğunu gözler önüne seriyor.