Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

N Kolay Kredi Bot, Facebook Messenger Üzerinden Krediye Başvurma

N Kolay Kredi Bot, Facebook Messenger Üzerinden Krediye Başvurma Nasıl? Aktif Bank’tan Dünyada Bir İlk; N Kolay Kredi Bot, Kaçırma!

Aktif Bank’tan Dünyada Bir İlk; N Kolay Kredi Bot

N Kolay Kredi Bot, Facebook Messenger Üzerinden Krediye Başvurma imkanı!

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank; dünyada bir ilke daha imza attı. Facebook Messenger üzerinden Bot ile krediye başvurma seçeneğini müşterilerine sundu. N Kolay Kredi Bot sayesinde artık Facebook Messenger üzerinden de kredi başvurusu gerçekleştirilecek.

Geniş hizmet ağı ve yenilikçi uygulamalarıyla farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştiren Aktif Bank; müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını şubeye gitmeden karşılayabilmelerine fayda sağlayan dijital çözümlerine sosyal medyayı da ekledi.

Şubeleşmeyi değil hizmet ağını genişleterek daha fazla ihtiyaca çözüm üretmeyi hedefleyen Aktif Bank; uzun işlemlerle uğraşmadan hızlı ve kolay kredi alma seçeneğini Facebook Messenger’a da taşıdı.

N Kolay Kredi Bot, Facebook Messenger Üzerinden Krediye Başvurma Nasıl Yapılır?

Kredi başvurusu alma ve kullanıcıların kredi ile ilgili merak ettikleri konularda, bot yanıtları ile hızlı dönüş yapma özelliği taşıyan N Kolay Kredi Bot ürünü, sağladığı bu avantajlarla dünyada ilk kez Facebook Messenger üzerinden kredi başvurusunda bulunmaya imkan tanıyan ürün olma özelliği de taşıyor.

N Kolay Kredi Bot’a “merhaba” demek ve kredi ile ilgili merak edilen sorulara yanıt alabilmek ve kredi başvurusunda bulunabilmek için N Kolay Kredi Facebook sayfasındaki mesaj butonuna tıklamak yeterli.

N Kolay Kredi Bot sayesinde Facebook Messenger üzerinden kredi başvurusu; kanalını dünyada bir ilk olarak hayata geçirmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer;

 “Aktif Bank olarak, ‘yeni nesil bankacılık’ anlayışımızla şubeleşmeyi değil hizmet ağımızı genişleterek; hızlı ve erişimi kolay çözümler üretmek amacı ile çalışıyoruz.

N Kolay markası altında çeşitlediğimiz dijital bankacılık ürün ve kanallarımıza N Kolay Kredi Bot’u da ekleyerek yeni bir kulvar açtık.

Facebook Messenger üzerinden krediye başvurma imkanı sağlayan N Kolay Kredi Bot ile müşterilerimize yeni nesil bir bankacılık deneyimi sunuyoruz.

Aktif Bank olarak hayata geçireceğimiz yenilikler ile müşterilerimizin İhtiyaçlarına onlara en uygun kanaldan; en kısa sürede yanıt vermeye ve hayatlarını kolaylaştırmaya kendimizi adadık” şeklinde konuştu.

Facebook Messenger Üzerinden Krediye Başvurma

N kolay Kredi