Sosyal Medya

Fırsatlar

n11’de “10 üzerinden 11 Kasım” son sürat devam

Türkiye’nin öncü alışveriş platformu n11, e-ticarete olan talebin en yüksek olduğu ay Kasım’da, kullanıcılarını özel avantajlarla buluşturuyor. Kasım ayında kullanıcıları, anlık olarak sunulan fırsatların yanı sıra özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri bekliyor.

n11’de “10 üzerinden 11 Kasım” son sürat devam

 

Türkiye’nin öncü alışveriş platformu n11’in Kasım ayına özel sunduğu avantajlı kampanyalarına yenileri ekleniyor.  Sürpriz kuponlardan her alışveriş sonrasında minimum %5 geri kazandıran UçUç Kuponlara, seçili ürünlerdeki sabit fiyatlardan süper ürünlerdeki özel indirimlere kadar pek çok fırsat, n11’in Kasım avantajları arasında yerini alıyor. Hızlı olan n11 kullanıcıları, yakaladığı özel fırsatlarla alışveriş yaparken, kazanmaya devam ediyor.

 

Türkiye’nin öncü alışveriş platformu n11, e-ticarete olan talebin en yüksek olduğu ay Kasım’da, kullanıcılarını özel avantajlarla buluşturuyor. Kasım ayında kullanıcıları, anlık olarak sunulan fırsatların yanı sıra özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri bekliyor.

 

n11, 9-10-11 Kasım tarihlerine dikkat çekiyor

 

1-3 Kasım tarihlerindeki kampanyayı yoğun bir ilgiyle geçiren ve ay boyunca devam edecek fırsatları 9-10-11 Kasım tarihlerinde yoğunlaştıran n11’den kullanıcılarına milyonlarca sürpriz kupon, bu fiyata bu ürün olur mu dedirtecek 11 TL, 111 TL ve 1.111 TL’lik sabit fiyatlar, her alışverişten minimum %5 geri kazandıran UçUç Puanlar ile bir kısmı Türkiye’de ilk defa satışa sunulacak süper ürünlerde fırsat indirimler sunuluyor. n11’de anlık olarak dağıtılacak kuponları kaçırmamak ve fırsatları yakalamak için herkesin uygulamadaki hesabını kontrol etmesi ve bildirimlerini açması gerekiyor.

 

1-3 Kasım’da geçen yıla göre satış adedi 2 kat arttı

 

1-3 Kasım 2022 ve 2023 tarihleri karşılaştırıldığında n11,  geçen yılın aynı dönemine göre satış adetlerini iki kattan fazla artırdı. Bu tarihler arasında verilen siparişlerin neredeyse tamamı Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılara ulaştırıldı. Kasım 2023’ün ilk kampanya döneminde mutfak ürünleri ile kozmetik ve kişisel bakım ürünleri en çok satan kategoriler oldu.

Kasım fırsatları devam ediyor

 

n11’de sürpriz kuponları hızlı olan yakalıyor

Türkiye’de e-ticaret sektörüne kupon ile alışveriş kazandıran n11, platformdaki aktif kuponlarına ek, Kasım ayına özel milyonlarca sürpriz kupon dağıtıyor. n11’de kullanıcıların karşısına her an kupon çıkıyor.  n11 her 3 saatte bir yenilenen Süper Tık Hız’ı ve Hediye Sürpriz Kupon yağmurundan yararlanmak isteyen kullanıcılarına, uygulamalarını sık sık kontrol etmelerini ve bildirimlerini açmalarını öneriyor.

 

Her alışverişte yüzde 10’u kullanıcıların cebine dönüyor

n11 kullanıcıları, yaptıkları her alışverişten yüzde 5 oranında UçUç Puan kazanıyor 9-10-11 Kasım tarihlerinde ise bu oran yüzde 10’a kadar çıkıyor! Alışverişin yüzde 10’u kullanıcıların cebinde kalıyor. Alışverişlerden kazanılan puanların kuponlara dönüştüğü puan kupon programı “UçUç Kupon” ile kullanıcılar puanlarını birleştirilerek, bölerek ya da başkasına gönderilerek özgürce kullanabiliyor.

 

11’lik değişmeyen sabit fiyatlar!

9-10-11 Kasım’da ‘bu fiyata bu ürün olur mu’ dedirtecek 11 TL, 111 TL ve 1.111 TL’ye sabitlenen fiyatlarla bütçeler zorlanmadan alışveriş yapılıyor.  

 

n11’de fiyat kullanıcılardan soruluyor

Kasım ayı boyunca, bir sonraki gün indirime girmesi istenen ürünler, e-ticaret sektöründe ilk kez kullanıcıların tercihleriyle belirleniyor. n11’in sosyal medya hesaplarında yapılan oylamalarla kullanıcılar bir gün sonra hangi ürünü indirimli almak istediklerini belirliyor.

Süper ürünlerde özel indirim fırsatları!

Herkesin hayalini kurduğu ürünlerde, kampanya günlerine özel indirim fırsatları sunuluyor. Bu sayede süper ürünleri çok daha uygun fiyatlardan satın almak mümkün oluyor.

 

n11canlı yayınlarda hızlı olan kazanıyor

n11canlı yayınlar, özel indirimler ve kupon fırsatlarıyla avantajlı alışveriş dönemi Kasım ayında da devam ediyor. 15 dakikalık özel yayınlarla günde 4 kere kullanıcılarıyla buluşan n11canlı’da ürünleri tüm detaylarıyla inceleme ve sorulara anlık olarak cevap alma şansı bulunuyor.

 


n11 hakkında:

n11, milyonlarca ürün ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını 26 milyon müşterisiyle buluşturan Türkiye’nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformudur.