Sosyal Medya

Donanım

Nautica Scooter ile Bayramda Ayağınızı Yerden Kesebilirsiniz!

Teknolojinin modasını yaratan Technofashion güvencesiyle dünya genelinde 2 yılı aşkın süredir güvenle ve büyük beğeniyle tüketiciyle buluşan Nautica marka E-Scooter, Tüketici Elektroniği, Hobi ve Kişisel Bakım Ürünleri, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldızları olacak. 

Nautica Scooter ile Bayramda Ayağınızı Yerden Kesebilirsiniz!

Nautica Marka Ürünler Ramazan Bayramı ve 23 Nisan’ın En Güzel Hediyeleri Olacak

 

Türkiye, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın uzun yıllar sonra yeniden bir arada kutlamaya hazırlanıyor. Bayram ziyaretlerinde yakınlarını ve çocukları mutlu ederek, unutulmaz bir anı yaşamak isteyenler için hediye alternatiflerinin başında ise Nautica marka Tüketici Elektroniği, Hobi, E-scooter ve Kişisel Bakım ürünleri geliyor.

Teknolojinin modasını yaratan Technofashion güvencesiyle dünya genelinde 2 yılı aşkın süredir güvenle ve büyük beğeniyle tüketiciyle buluşan Nautica marka E-Scooter, Tüketici Elektroniği, Hobi ve Kişisel Bakım Ürünleri, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldızları olacak.

 

 

Işık Saçan Ses Deneyimi: Nautica Bluetooth Hoparlörler

 

Nautica’nın birbirinden farklı tasarım ve özelliklerde kablosuz taşınabilir hoparlörleri ile müziğin ötesinde bir görsel deneyim sunuyor.  Nautica Aurora serisi kablosuz hoparlörler 8 saate varan çalma süreleri ve “Magic Light” özellikleri ile ışıl ışıl parlıyor. 15 farklı renk seçeneği ile Nautica S100 ise 15W PMPO ses çıkış gücü, iki hoparlörün birbirine bağlanarak iki daha güçlü ses elde edilmesine olanak veren TWS özelliği, 15 saate varan çalma süresi, outdoor kullanıma için özel tasarlanmış taşıma ipi ve karabina, su sıçramalarına karşı koruma gibi birçok özelliğe sahip.  Scooter be bisiklet kullanıcıları için özel tasarlanmış S20 ise renkli LED ışığı, özel montaj kayışı ve renkli portatif tasarımı ile dikkat çekiyor.

 

 

Sağlığınızın Takipçisi Nautica Body Tracker Akıllı Tartılar 

Kullanıcıların özel Nautica uygulaması aracılığıyla verilerine erişmelerine olanak tanıyan Nautica Body Tracker Akıllı Tartı modelleri, ağırlık, vücut kitle indeksi, vücut yağ oranı, yağsız kütle, iskelet kası kütlesi gibi 12 farklı temel sağlık göstergesini izleyerek, kullanıcıların egzersizlerinin sonuçlarını gün be gün ortaya koyan ve vücutlarındaki değişimleri detaylı olarak raporlayan bir sağlık asistanı olarak görev yapıyor.

Onlarca farklı renk ve desen seçeneğine sahip Nautica Akıllı Tartı modelleri, LED ekran, düşük pil ve ağırlık uyarısı, yüksek hassasiyetli sensor, 8 kullanıcıya kadar veri saklama gibi üstün özelliklere sahip.  Sadece 1.45 kg ağırlığıyla her yaştan kullanıcıya özel tasarlanan Nautica Akıllı Tartı ailesi, 6 mm kalınlığındaki güçlü temperli camı, hızlı yanıt süresi, belirlenen vücut takip hedeflerini izleme özellikleriyle tüm ihtiyaçları aynı anda karşılıyor.

Diş Bakımı Nautica TB80’in Hassas Fırçasına Emanet 

Kişisel bakım kategorisinin yıldızlarından Nautica TB80 Şarjlı Sonic Diş Fırçası, bayramların en dişe dokunur hediyesi olmaya aday. Günlük bakım sırasında nazik bir şekilde diş ve diş eti temizliğini gerçekleştiren TB80, diş temizliğini mükemmel bir şekilde sağlayarak plak oluşumunun önüne geçiyor. Şık ve modern tasarımı ile kolay kullanım imkânı sunan ürün, 16500 rpm motor hızı ve su geçirmezlik özellikleriyle dakikada 31.000 salınım uygulayarak muhteşem bir kişisel bakım deneyimi sunuyor.

Kesintisiz ve Kaliteli Görüşmeler İçin Nautica T200 TWS Kulaklık

İster müzik dinlemek ister telefonla konuşmak için kullanabilen Nautica T200, 4 saat müzik dinleme ve 3 saat konuşma özelliğine sahip. Ürün, yüksek stereo ses kalitesiyle aramalarda net ve güvenilir konuşma imkânı sunuyor. Telefon, tablet, bilgisayar ve televizyonlara rahatça bağlanabilen T200, günlük kullanım için üç farklı büyüklükteki kulak ucu seçeneğiyle tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor. Dokunmatik kontrol paneli, handsfree telefonla görüşme, dahili şarj, kolay bluetooth bağlantısı ve daha birçok özelliğe sahip Nautica T200, neredeyse tüy kadar hafif olması ve farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Nautica Ürünleri Bayram Hediyesi için En İyi Alternatif Olabilir!

Nautica Drive E-Scooter: Ulaşım ve Eğlencenin Adresi

En son teknoloji ve güvenlik özellikleri ile tasarlanan yeni Nautica e-scooter modelleri şehir içinde konforlu ve rahat bir kullanım sağlıyor. Nautica çizgilerini taşıyan şık ve modern tasarımları ile sadece görsel olarak çekici olmakla kalmıyor aynı zamanda rüzgâr direncini azaltmaya, enerji verimliliğini arttırmaya yarayan üstün özellikler sunuyor. Altı farklı modelde Türkiye pazarında satılacak Nautica e-scooter modelleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı çözümler sunuyor.

 

Tüm Technofashion ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.


Technofashion Hakkında

Technofashion, sahibi olduğu Nautica, Blaupunkt, Corby Drones ve daha birçok dünyaca tanınmış, tüketim trendlerini belirleyen ve alanlarında öncü olan global ve yerel markayı tüketici elektroniği ile buluşturan bir teknoloji üssüdür. Ürün tasarımından geleneksel ve dijital pazarlamaya, marka, kategori ve kanal yönetiminden imalat organizasyonuna uzanan 360 derece faaliyet gösteren bir döngüye sahiptir. Daha etkili, sürdürülebilir ve şık bir yaşam mottomuzla bilinçli tüketicilere son moda teknolojileri sunmak için 15 yıl önce çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemektedir.