Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix EXTRACTION Resmi Fragmanı İzle – 24 Nisan’da Yayında!

Netflix EXTRACTION Resmi Fragmanı İzle.Uluslararası bir suç örgütü liderinin kaçırılan oğlunu kurtarması için tutulan Tyler Rake....

NETLFIX, CHRIS HEMSWORTH’UN BAŞROLÜNDE OLDUĞU EXTRACTION’IN RESMİ FRAGMANINI PAYLAŞTI

Netflix EXTRACTION Resmi Fragmanı İzle…

Uluslararası bir suç örgütü liderinin oğlunu kurtarması için tutulan Tyler Rake (Chris Hemsworth) hayatının en ölümcül görevine hazırlanıyor. Extraction, 24 Nisan Cuma tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.

Extraction Konusu:

Uluslararası bir suç örgütü liderinin kaçırılan oğlunu kurtarması için tutulan Tyler Rake (Chris Hemsworth) kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış gözükara bir paralı askerdir.

Netflix EXTRACTION Resmi Fragmanı

Ancak silah satıcılarının ve uyuşturucu kaçakçılarının karanlık yeraltı dünyasında yerine getirmesi neredeyse imkansız olan bu ölümcül görev Rake ve çocuğun hayatını değiştirir. AGBO Films ve TGIM Films, Inc. tarafından hayata geçirilen aksiyon ve gerilim dolu Extraction’ın yönetmen koltuğunda Sam Hargrave yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Eric Gitter, and Peter Schwerin.

  • Yönetmen: Sam Hargrave
  • Senarist: Joe Russo
  • Yapımcı: Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Eric Gitter, Peter Schwerin
  • Oyuncu Kadrosu: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi, Priyanshu Painyuli ve David Harbour
  • Filmin Çekim Yeri: Hindistan, Tayland