Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

NetFlix Fast.com Yenilendi, Yükleme Hızını ve Gecikmeyi de Ölçüyor

NetFlix Fast.com Yenilendi, Yükleme Hızını ve Gecikmeyi de Ölçüyor. Internet bağlantınızın durumu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler için Fast.com yenilendi.

Netflix İnternet Hızınızı Ölçmenin Yanında Yükleme Hızını ve Gecikmeyi de Ölçüyor

NetFlix Fast.com Yükleme Hızını ve Gecikmeyi de Ölçüyor. İnternet Bağlantımın Gecikmesini Nasıl Ölçerim? diyorsanız cevabı artık basit.

Netflix’in sahip olduğu ve internet hızını en basit şekli ile ölmek için kullanabileceğini Fast.com artık yükleme hızı ve gecikmeyi de gösteriyor.

Netflix Fast.com Yenilendi !!!

Fast.com artık kullanıcılarına internet bağlantıları hakkında daha fazla bilgi veriyor.

Netflix 2016’da internet hızlarını kontrol etmek isteyen herkes için basit ve kolay bir yol olan Fast.com’u başlattı. Şimdi ise şirket siteye daha fazla bilgi eklediğini duyurdu. Fast.com, kullanıcıların bağlantılarının gecikme süresini ve yükleme hızını görmelerine izin verecek ve gecikme, hem yüklenmiş hem de yüklenmemiş bağlantılara göre ayıt edilecek şekilde gösteriliyor.

Dolayısıyla ağınızdaki trafiğin gecikme değerlerinizi etkileyip etkilemediğini görebilirsiniz. Netflix bir açıklamada,

“Bu yeni ölçümleri Fast.com’a ekliyoruz, böylece tüketiciler herhangi bir zamanda İnternet bağlantı hızlarını daha kapsamlı bir şekilde görecekler.”

Netflix, hem Android hem de iOS için hız testinin uygulama sürümlerini de içerir. Fast.com lansmanından bu yana yarım milyardan fazla hız testi yaptığını ve kullanım oranının son yedi ayda iki katına çıktığını söyledi.

Hız testinizi kolayca yapın! Fast.com Türkiye

Netflix