Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix, FATMA’nın resmi fragmanını yayınladı

Netflix Fatma resmi fragman, Toz dediğin kumdur, topraktır ama en çok da insan derisidir toz.Zafer'i ararken, temizlikle geçen bu hikaye, senin hikayen Fatma.

Fatma 27 Nisan’da sadece Netflix’te!

  • Toz dediğin kumdur, topraktır ama en çok da insan derisidir toz.
  • Zafer’i ararken, temizlikle geçen bu hikaye, senin hikayen Fatma.

Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği, yükselen yeteneklerden Özgür Önurme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı psikolojik drama mini dizisi Fatma’nın Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk rol alıyor.

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Fatma, 27 Nisan 2021’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Netflix Hakkında:

Netflix, 190’dan fazla ülkede 204 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.