Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix, Mevcut Üyelerine Zamlı Tarife Bildirimlerini Göndermeye Başladı!

Netflix ücretlerine ülkemizde de zam yapıldığını daha önce duyurmuştuk. Üstelik bu zam neredeyse yüzde 42'lik bir zam olacak demiştik, demesine ama aşağıda gelen email ile bu zamla bir anlamda şimdi yüzleşmiş olduk.

Netflix, Üyelerine 10 Haziran’dan Geçerli Zam Bildirimleri Gönderilmeye Başlandı!

Netflix ücretlerine ülkemizde de zam yapıldığını daha önce duyurmuştuk. Üstelik bu zam neredeyse yüzde 42’lik bir zam olacak demiştik, demesine ama aşağıda gelen email ile bu zamla bir anlamda şimdi yüzleşmiş olduk.

Görünen o ki, Netflix mevcut abonelik paketi devam eden bizim gibi üyelerine, daha önce göndereceğini söylediği şekilde, yeni tarifeye geçeceklerini bir ay önceden bildirmeye başladı.

Netflix Mevcut Üyelerine Zamlı Tarife Bildirimlerini Göndermeye Başladı

Yaptık Ama Bir Sor Neden Zam Yaptık Dercesine Bir Bilgilendirme Mesajı Gönderilmiş?

Seni yepyeni içeriklerle buluşturmaya devam etmek için ücretlerimizi güncellediğimizi duyurmak istedik

“Merhaba Behti,

Netflix izlemekten keyif aldığını umuyoruz. Üyelerimize harika içerikler sunmaya devam edebilmek için plan ücretlerimizde bir değişiklik yapmamız gerekiyor. Bu nedenle aylık plan ücretini 10 Haziran 2022 tarihinde 77,99 TL olarak güncelleyeceğiz.

Bu güncellemeyle, sen üyeliğin kapsamında sınırsız eğlencenin tadını çıkarmaya devam ederken, bizler de yepyeni hikâyelerimizle seni keyiflendirmeyi, sana ilham vermeyi ve gününü daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz.

Soruların varsa Yardım Merkezini ziyaret edebilir ya da bizimle iletişime geçebilirsin. İstediğin zaman Hesap sayfana giderek de üyelik ayarlarını değiştirebilirsin.

Netflix’i tercih ettiğin için teşekkür ederiz! Şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de Netflix’in hayatına keyif ve eğlence katmasını umut ediyoruz. Ne de olsa Netflix’te kendini bir parçası gibi hissedeceğin hikâyelerin âlâsı var!

Netflix ekibi”

Yeni fiyatlara göre Netflix”in en ucuz olan temel üyelik paketi yüzde 27 zamla 29.99 TL’den 37.99 TL’ye çıktı.

Standart ve özel üyelik paketlerine ise yüzde 42 zam geldi.

İşte eski ve yeni fiyatlar

Paket Eski Fiyat (TL) Yeni Fiyat (TL) Artış
Temel 29,99 37,99 Yüzde 26.7
Standart 40,99 57,99 Yüzde 41.5
Özel 54,99 77,99 Yüzde 41.9

Böylelikle Netflix’in en pahalı olan ve aynı anda 4 kişinin izlemesine olanak tanıyan özel üyelik paketinin fiyatı 77.99 TL’ye yükseldi. Netflix son olarak 2021 mart ayında yüzde 31 ile 50 arasında değişen oranlarda üyelik paketlerine zam yapmıştı.

Görünen o ki Netflix’te acımamış, zammı yapıştırmış…