Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Netflix, The Killer’ın Fragmanını Paylaştı!

NETFLIX, DAVID FINCHER’I MICHAEL FASSBENDER İLE BİR ARAYA GETİREN THE KILLER’IN FRAGMANINI PAYLAŞTI 

 

Netflix, The Killer’ın Fragmanını Paylaştı!

 

NETFLIX, DAVID FINCHER’I MICHAEL FASSBENDER İLE BİR ARAYA GETİREN THE KILLER’IN FRAGMANINI PAYLAŞTI 

 

David Fincher’ın başrolünde Michael Fassbender’ın yer aldığı, sinematografisini Eric Messerschmidt’in üstlendiği yeni filminden fragman yayınlandı. Alexis Nolent (nam-ı diğer Matz) tarafından yazılan ve Luc Jacamon tarafından çizilen, aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan film, acımasız bir suikastçının hayatını konu alıyor.

The Killer. Michael Fassbender as an assassin in The Killer. Cr. Netflix ©2023

The Killer. Tilda Swinton as The Expert in The Killer. Cr. Netflix ©2023

Michael Fassbender, hedefini kıl payı ıskaladıktan sonra kendisini tehdit etmeye cüret edenlerin peşinde Paris’ten Dominik Cumhuriyeti’ne ve Amerika’ya sürüklenen acımasız bir süikastçiyi canlandırıyor.

 

Senaryosunu Andrew Kevin Walker’ın kaleme aldığı filmde Fassbender’a Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte ve Tilda Swinton gibi isimler eşlik ediyor.

Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren The Killer, 10 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.


Filmin resmi fragmanını izlemek için 
tıklayın

 

The Killer Hakkında: 

Bir suikastçı, hedefini kıl payı ıskaladığı önemli bir görevin ardından, kişisel olmadığını iddia ettiği uluslararası bir intikam avıyla işverenlerine ve kendine savaş açar.

 

The Killer Sosyal Medya Kanalları:

Instagram: @thekillermovie

Twitter: @thekillermovie

 

Netflix Hakkında!

Netflix, 190’dan fazla ülkede 247 milyondan fazla kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.