Sosyal Medya

Donanım

Nikon, golfçüler için üç yeni LAZER TELEMETRE duyurdu!

Nikon bugün COOLSHOT PROII STABILIZED, COOLSHOT LITE STABILIZED ve COOLSHOT 50i olmak üzere üç yeni lazer telemetrenin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

NIKON, GOLF OYUNUNUZU BİR SONRAKİ SEVİYEYE TAŞIMAK İÇİN ÜÇ YENİ LAZER TELEMETRE DUYURDU

Nikon bugün COOLSHOT PROII STABILIZEDCOOLSHOT LITE STABILIZED ve COOLSHOT 50i olmak üzere üç yeni lazer telemetrenin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Golf oyuncuları için tasarlanan bu lazer telemetreler, Nikon’un mükemmel optikleri sayesinde sahada kusursuz, sakin ve sabit bir görünüm sunan yeni, yenilikçi teknolojiye sahiptir.

Nikon’un bu zamana kadarki en gelişmiş lazer telemetresi olan COOLSHOT PROII STABILIZED, kullanıcılardan olağanüstü değerlendirmeler alan bir önceki model COOLSHOT PRO STABILIZED’dan gelen sabitleme teknolojisini miras almıştır. 450 metreye kadar ölçüm yapabilen lazer telemetre, el titremesini ve çevresel faktörleri önleyerek görüşünüzü ve mesafe tayini yapan lazeri sabitler ve parkuru net ve doğru bir şekilde görmenizi sağlar. DUAL LOCKED ON ECHO teknolojisi, bayrak direğine olan mesafenin ölçüldüğünü size bildirir ve pini doğru bir şekilde hedef almanıza yardımcı olarak ‘kilitlendiğinde’ size görsel ve işitsel bir ipucu verir.

COOLSHOT PROII STABILIZED, inişli ve çıkışlı eğimlerde yapılan çekimler için çok önemli olan eğim ayarlı mesafe sağlayan Golf modu da dahil olmak üzere dört ölçüm görüntüleme modu kullanır. Alternatif olarak gerçek mesafe modunu seçtiğinizde, Gerçek Mesafe Göstergesi rekabetçi oyun için uygunluk işareti verecektir. Hafif ve su geçirmez lazer telemetre her koşulda kullanılabilir.

450 metreye kadar ölçüm yapabilen COOLSHOT LITE STABILIZED, el hareketinden kaynaklanan titreşimi yaklaşık yüzde 80 azaltan ve arazinin net bir şekilde görülmesini sağlayan sabitleme teknolojisini kullanır. Lazer telemetre, size en yakın nesneye olan mesafeyi bildiren görsel bir ipucu içeren LOCKED ON teknolojisine sahiptir. İki ölçüm görüntüleme moduna sahiptir: Golf modu (eğim ayarlı mesafe ve gerçek mesafe) ve Gerçek Mesafe modu. Yağmur geçirmez lazer telemetre, yağışlı havalarda kullanılabilir ve çok çeşitli sıcaklık koşullarına dayanabilir.

Sunulacak üçüncü lazer telemetre, 360 metreye kadar ölçüm yapabilen COOLSHOT 50i’dir. Kolaylık için tasarlanan bu lazer telemetre, Nikon’un yerleşik bir montaj mıknatısına sahip ilk telemetresidir, yani golf çantanıza veya golf arabanıza kolayca bağlanabilir. DUAL LOCKED ON QUAKE işlevi, görsel bir işaret ve kısa bir titreşimle bayrak direğine olan mesafenin ölçüldüğünü size bildirir. COOLSHOT 50i’de, COOLSHOT LITE STABILIZED ile aynı iki ölçüm modu bulunur: Golf modu (eğim ayarlı mesafe ve gerçek mesafe) ve Gerçek Mesafe modu, her ikisi de en doğru çekimi yapmanıza yardımcı olur. Lazer telemetre aynı zamanda su geçirmezdir, yani yağışlı hava koşullarında kullanılabilir.