Sosyal Medya

Donanım

Nikon Z 7II ile ayrıntıların güzelliği kadrajında!

Ayrıntıların Güzelliği NIKON Z7II ile Kadrajda!

Uzun yılların tecrübesiyle görüntü teknolojileri alanında liderliğini koruyan Nikon, aynasız fotoğraf makineleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Z serisi ailesinin üyesi olan Nikon Z 7II, Nikon güvencesi ve tecrübesiyle, hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan fotoğraflamanın yolunu sunuyor. Ayrıntılara titiz, dikkatli, korkusuz çalışma etiği ve uyum sağlama becerisiyle Nikon Z 7II, kullanıcılarının fikirlerini kusursuzca gerçekleştirmesine imkan veriyor.  

Fotoğraf tutkunları, Nikon Z 7II ile girift portrelerden sinematik aksiyona kadar her ayrıntıyı görme ve görülen her şeyi yakalama şansıyla özgürce yaratıyor. Zorlu koşulların makinesi olan Nikon Z 7II ile engebeli arazi veya aniden ortaya çıkan sis gibi durumlar problem olmaktan çıkıyor. Güçlü olmasının yanı sıra hafif magnezyum alaşımından üretilen aynasız fotoğraf makinesi; toza, kire ve neme karşı tamamen yalıtılmış olarak fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Nikon Z 7II, fikirlerin götürdüğü yere gidip özgürce çekim yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir alternatif…

Daha Fazla Güç, Daha Fazla Ayrıntı

Nikon Z 7II, merkezinde bulunan ikiz EXPEED işlemci sayesinde yüksek çözünürlüklü tam çerçeveli görüntüler oluşturma zorluğunun üstesinden zahmetsizce geliyor. Geniş ISO aralığında daha fazla dinamik aralık ve daha net performans avantajıyla Nikon Z 7II, aşırı düşük ışıkta çekim yaparken bile güçlü bir kararlılıkla odaklanabiliyor. Maksimum hız ve güvenilirlik sunan Nikon Z 7II’nin çift kart yuvası, UHS-II SD kartlarını bir yuvada ve XQD veya ultra hızlı CFexpress kartlarını diğer yuvada kullanmaya olanak tanıyor. Fotoğraf makinesi, kartları kapasite aşımı veya yedekleme için kullanacak şekilde yapılandırılabiliyor ya da RAW dosyalarını JPEG’lerden ve durağan görüntüleri videolardan ayırıyor.

Ultra geniş ve keskin netlikte AF, Daha Hızlı Çekimler

Nikon Z 7II’nin sahip olduğu Hassas Karma AF sistemi, geniş ve son derece keskin bir kapsama alanı sunuyor. Fotoğraf makinesi, bekleme modundan uyandırıldığında seçilen netleme noktasına geri dönüyor ve -4 EV’ye kadar düşürülebilen pozlama ölçümü, f/2 (veya daha hızlı) bir objektifle çekim yaparken kullanılabiliyor. Daha uzun süre daha hızlı ve sessiz çekim yapma özelliği bulunan Nikon Z 7II, 10 fps’ye kadar çekim hızları muazzam esneklik sağlarken, daha derin arabellek ve çift kart yuvası kesintisiz çekim yapma şansı tanıyor. Nikon Z 7II ile tek seferde 200’e kadar tam çözünürlüklü JPEG veya 77 adet 12 bitlik sıkıştırılmamış RAW görüntü yakalanabiliyor. Nikon Z 7II’nin Göz Algılama AF özelliği ile insanların gözlerine odaklanılabilirken, Hayvan Algılama AF özelliği de aynı şeyi kediler ve köpekler için yapıyor. İster durağan görüntü, isterse video çekiyor olun, konunuzun gözlerine güvenilir bir şekilde odaklanabilirsiniz.

Pürüzsüz Ton Geçişleri, Yüksek Çözünürlük

Nikon’un fark yaratan fotoğraf makinesi Z 7II, hem yüksek hem de düşük ISO değerlerinde olağanüstü dinamik aralık sağlayarak dokular, desenler ve renklerde eşsiz ayrıntıları açığa çıkarıyor.

Pürüzsüz ton geçişleri ve cilt tonlarını çarpıcı bir şekilde yeniden üreten Nikon Z 7II, 4K/60p’ye kadar çözünürlüklerde video çekme kabiliyeti ve dinamik sahneleri büyüleyici ayrıntılarla tasvir etmeye olanak tanıyor. Küçük konuların bile hassasiyetle izlenebildiği Nikon Z 7II’nin deklanşörü aracılığıyla izleme açıp kapatılabiliyor ya da bir fotoğraf makinesi veya objektif Fn düğmesine izleme özelliği atlanabiliyor.

Nikon Z 7II Gövde Fiyatı: 52.000 TL

Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.nikon.com.tr – www.karacasulu.com