Sosyal Medya

Donanım

Nikon Z fc: Klasik Tasarım ve Yeni Teknolojinin Buluşması!

Klasik bir Nikon fotoğraf makinesi olan Nikon FM2’den ilham alınarak tasarlanan Nikon Z fc, ikonik tasarımıyla fark yaratırken bugünün teknolojisiyle kusursuz görüntülerin kaydedilmesini sağlıyor.

Nikon Z fc: Klasik Tasarım ve Yeni Teknolojinin Buluşması!

Klasik bir Nikon fotoğraf makinesi olan Nikon FM2’den ilham alınarak tasarlanan Nikon Z fc, ikonik tasarımıyla fark yaratırken bugünün teknolojisiyle kusursuz görüntülerin kaydedilmesini sağlıyor. Retro tarzıyla havalı bir aksesuar olurken bugünün teknolojisiyle fotoğraf çeken Nikon Z fc, sevdiklerinin fotoğraflarına ilham katmak isteyenler için iyi bir hediye alternatifi…

Nikon Z fc

80’lerin başındaki popüler Nikon FM2 fotoğraf makinesinden ilham alınarak tasarlanan Nikon’un ikonik aynasız fotoğraf makinesi Z fc, siyah dokulu gövdesi, çerçevesinin gümüş metali üzerindeki ince noktalar ve özel üretim NIKKOR Z serisi objektifi ile özel tasarım ayrıcalığı yaşatıyor.

Nikon Z fc

Nikon Z fc, iyileştirilmiş hassasiyetle çalışan mekanizmaları sayesinde bütün tıklamaların hissedilmesini sağlıyor. 80’lerden çıkmış gibi görünen Nikon Z fc’nin sağlam magnezyum alaşımlı kasası bugüne hazır olmasını sağlıyor. Her yönden sağlam olan gövde, hafif ve taşıması kolay olması sayesinde yanında taşıyan herkese eşsiz bir stil katıyor. Sağlamlık ve hafifliğin optimum dengesi sağlanarak tasarlanan Nikon Z fc,  her ışıkta doğru çekim imkanı sunarken, gerçek ayrıntılarla ikonik anlar yaratıyor.

  • Nikon Z fc Fiyatı: € 1349

Daha fazla bilgi için, ziyaret edin:

Web sitesi: www.nikon.com.tr – www.karacasulu.com