Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Niloya ile Yapboz Oynamaya Var Mısın?

Niloya, çocukların yapboz keyfinin en eğlenceli ortağı oluyor. Çizgi kahraman, “Yapboz Setleri” ile en yakın dostlarına hem eğlendirici hem de eğitici bir aktivite sunuyor.

Niloya ile Yapboz Oynamaya Var Mısın?

 

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, çocukların yapboz keyfinin en eğlenceli ortağı oluyor. Çizgi kahraman, “Yapboz Setleri” ile en yakın dostlarına hem eğlendirici hem de eğitici bir aktivite sunuyor. Farklı boyutlarda parçalardan oluşan set, miniklerin şekil-zemin ve parça-bütün ilişkisi kurma becerilerini geliştirerek motor becerilerine de olumlu katkı sağlıyor. 3 yaş üzeri için uygun olan “Yapboz Setleri” ailelerin de tercihi oluyor.

 

YouTube’da 5 buçuk milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Eğitici öğretici içerikleri, şarkıları ve öğrenme merakı ile çocukların olduğu kadar ailelerin de tercihi olan Niloya, lisanslı ürünleri de miniklerin oyun dünyasının en renkli parçaları arasında yer alıyor.

Türkiye’nin yerli çizgi film kahramanı Niloya, “Yapboz Setleri” ile oyuna davet ediyor. İsterseniz tek başına isterseniz de ailece paylaşıp beraber çok keyifli zamanlar geçirmenize fırsat sunan “Yapboz Setleri” çocukların gelişimini de olumlu yönde etkiliyor.

Çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlayan ürün, duyusal gelişimlerini ve el-göz koordinasyonlarını arttırıyor. Ailelerin de tercihi olan oyun, miniklerin karmaşık gibi görünen parçaları birleştirmesini sağlayarak ince motor becerilerini geliştiriyor.

CA Games etiketli “Niloya Yapboz Setlerine” tüm seçkin oyuncakçılardan ulaşabilirsiniz.