Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Niloya’nın Hayal Okuluna Kayıt Yaptırdınız Mı?

Çizgi kahramanların sabırsızlıkla beklenen “Hayal Oyunu” bölümü 26 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Niloya’nın Hayal Okuluna Kayıt Yaptırdınız Mı?

 

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, yine dopdolu bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni maceraları ile minik dostlarını eğlendirmeye devam eden çizgi kahraman ve arkadaşları, hayal gücüyle her şeyin mümkün ve sınırının olmadığını eğlenceli bir şekilde ekranlara getiriyor. Niloya’nın neşe dolu dünyasındaki hayal okulu miniklere keyif dolu bir zaman dilimi sunuyor. Çizgi kahramanların sabırsızlıkla beklenen “Hayal Oyunu” bölümü 26 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

 

TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni toplayan Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan Youtube kanalında, her hafta sonu yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir macerayı hafızalara kazınan şarkılar eşliğinde minik dostlarına aktaran çizgi kahraman ve arkadaşları, eğitici ve öğretici içerikleri ile 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanıyor.

Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, çocukların sınırsız hayal dünyası içinde farklı yeni oyunlar keşfetme isteğini hem eğlendirerek hem de eğiterek ekranlara getiriyor.

Niloya’da Oyun Biter Mi?

Niloya’nın elinde koca bir koli vardır. Ama onunla ne yapacağını bilemez. Ters çevirip içine girer kaplumbağa gibi yürür. Düz çevirip gemi yapar. Ama hiçbiri yeterince iyi değildir Niloya için. Bu kartonla başka bir şey yapmalıdır. O sıra Elif ve Mine Niloya’nın yanına gelir. Niloya, arkadaşlarının elindeki güzel bebekleri fark eder. Ama oyuncakları olmasına rağmen Elif ve Mine sıkılıyor gibidir. Niloya çok şaşırır. Bebeklerle ne oynayacaklarını bilememiştir arkadaşları.

 

 

Niloya hemen bir tane bebeği alır ve bu bebeğin kendine yeşil elbise dikmek için kumaşçıya gittiğini diğerinin ise bir böcek doktoru olduğunu söyler. Ama durun der birlikte film izlemeye gidecekler önce… Niloya bu kadar şeyi nereden ve nasıl bulmaktadır? Elif ve Mine çok merak eder. Niloya’nın aklına güzel bir fikir gelir. Hemen kartonunu bir masa yapar ve hayal okuluma gelin, size öğreteyim der. Niloya, bulutların harita olduğu, ağaçların konuştuğu, zengin hayal dünyasında bir yolculuğa çıkarır arkadaşlarını… Niloya’nın hayal okulu çok güzeldir. Hatta bu okula kayıt olmak için Murat ve Mete de heyecanlıdır. Niloya ise kartonu ile bir hayal oyunu yaptığı için çok mutludur.