Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Niloya’nın Oyun Oynamasına Yağmur Engel Olabilir Mi?

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her hafta sonu yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor.


Niloya’nın Oyun Oynamasına Yağmur Engel Olabilir Mi?

 

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni hikâyeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Çizgi kahraman ve arkadaşları, bu haftaki bölümünde şartlar ne olursa olsun onlar için eğlenmeye engel olmadığını keyifli bir şekilde ekranlara getiriyor. Çizgi kahramanların sabırsızlıkla beklenen “Dışarı Çıkalım” bölümü, 12 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her hafta sonu yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde yeni bir macerayı ve bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanıyor. Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Hangisi Daha İyi Bir Fikir?

 

O gün yağmur yağmaktadır. Niloya evinde aktivite defteriyle oynamaktadır. Bu sırada dışarıdan sesler gelir. Sesleri çıkaran Mete’dir. Niloya ile birlikte dışarıda oyun oynamayı istemektedir. Ama Niloya bugün evde kalmayı istemektedir. Mete yağmurluğunu giymiş ve dışarı çıkmıştır. Niloya’ların kapısı önünde oynamaktadır. Niloya Mete’yi görür. Mete çok güzel zıplamaktadır yağmur birikintilerinde. Mete’ye bağırır ama Mete duymaz! Camlar kapalıdır. Mete evine koşar ve bir daha arar Niloya’yı! Niloya hemen ağacın altında daha büyük bir su birikintisinin olduğunu orada zıplayabileceğini söyler.

Mete telefonu kapatır ve oraya gider. Niloya bir daha camdan telefon işareti yapar. Tekrar arar Mete Niloya’yı! En sonunda Niloya dayanamaz yağmurluğunu giyer ve Tospik ile birlikte dışarı çıkar. Hep birlikte su birikintilerinde eğlenirler. Eve döndüklerinde ise evde vakit geçirmenin de hiç fena bir fikir olmadığını düşünürler…